ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πασατρέλα στον 55ο Κρυμμένο Θησαυρό

 Ώρα να ετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη καλλιτεχνική δράση του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας και το πλήρωμα 222 (νικητής του περσινού παιχνιδιού και οργανωτική ομάδα του φετινού) με τίτλο «ΠασαΤρέλα».
Η Οργανωτική Ομάδα ήδη έδωσε τις οδηγίες της  στα πληρώματα:
«Πάρτε ψαλίδια, μεζούρες, βελόνες, δακτυλήθρες, κοπίδια, πένσες και ηλεκτροκολλητές, βάλτε τρέλα και φαντασία και με οδηγό την οικολογική σας συνείδηση μεγαλουργήστε σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα ρούχο «Υψηλής Καρναβαλικής Ραπτικής», φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά.
Τα υλικά δηλαδή που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:
Χαρτί, γυαλί, πλαστικό, χαρτόνι, ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, φωτιστικά είδη, μπαταρίες, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο. Οι κατηγορίες αυτές επιλέχθηκαν όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.
Οι δημιουργίες σας θα παρουσιαστούν από τα μοντέλα της επιλογής σας το Σάββατο 01/02 στην Αγορά Αργύρη, σε μια διαφορετική επίδειξη καρναβαλικής μόδας, το show: “ΠασαΤρέλα”.
Μπορεί η Vogue να απουσιάζει από το event, αλλά ποτέ δεν ξέρετε ποιος κυνηγός ταλέντων θα σας εντοπίσει... Αναλυτικότερα:
Η ώρα προσέλευσης στην αγορά Αργύρη είναι 17:55. Ερχόμενοι θα δηλώνετε την συμμετοχή του πληρώματός σας στη γραμματεία! Μην ξεχάσετε Πασαπόρτο και Οβολό. Είπαμε, χωρίς αυτά δεν πάμε πουθενά!!!!
Το μοντέλο και ένας μόνο συνοδός θα οδηγούνται από την ομάδα μας στα καμαρίνια για την προετοιμασία. Οι υπόλοιποι θα πάρετε τις θέσεις σας, για να απολαύσετε το défilé, που θα ξεκινήσει στις 18:55.
Τα μοντέλα-πληρώματα θα περπατήσουν στην πασαρέλα με τυχαία σειρά, που θα προκύψει από κλήρωση. Η Kριτική Eπιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 θα αξιολογήσει τις δημιουργίες σας (μέγιστοι βαθμοί:70). Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και δε θα χάσετε. Έχουμε και βραβεία. Μην ξεχνιέστε».
Μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη καλλιτεχνική δράση του παιχνιδιού «Κάνε το κομμάτι σου…» στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, που είχε ως καρπούς πολλά ξεχωριστά έργα ζωγραφικής ενταγμένα απολύτως στο πνεύμα του Πατρινού Καρναβαλιού, τη σκυτάλη παίρνει το ερχόμενο Σάββατο στις 17.55 στην Αγορά Αργύρη η φάση «ΠασαΤρέλα» και τα πληρώματα ετοιμάζονται να αναλάβουν εκ νέου καρναβαλική δράση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search