ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή η παράσταση "Κα Ληστεία"

Η θεατρική ομάδα " ιδρώμενα " ξαναχτυπά. Μετά την επιτυχημένη - εν τοις πράγμασι - περσινή παράσταση " ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ " επανέρχεται με το έργο " ΚΑ ΛΗΣΤΕΙΑ".


Χαρακτηριστικά της παράστασης :
- η σάτιρα
- ο αυτοσαρκασμός
- το γέλιο
- το δάκρυ.

Διαπροσωπικές σχέσεις που υφίστανται ρωγμές, αλλά δεν συνθλίβονται. Ομοβροντία συναισθημάτων. Συναισθήματα που εναλλάσσονται.

Μια παράσταση απόλυτα αληθινή, που αποκαλύπτει τη γοητεία της ανθρώπινης φύσης. Μια γοητεία αποτελούμενη από συγκρουόμενα στοιχεία, που εκρήγνυνται, συνθέτοντας την μοναδικότητά της.

Μια παράσταση που - είμαστε σίγουροι - θα δράσει σαν " θεατρικό αντικαταθλιπτικό " και θα δώσει χρώμα στο γκρίζο της εποχής.
Τα μυνήματα που εκμπέμπονται πολλά.

Το έργο θα ανέβει στο θέατρο " ΑΓΟΡΑ " σε σενάριο - σκηνοθεσία του ΝΩΝΤΑ ΦΩΚΑ.

Συμμετέχουν ερασιτέχνες ηθοποιοί που τους χαρακτηρίζει, ο ενθουσιασμός, η δίψα και ο έρωτας για την ΤΕΧΝΗ, αλλά ταυτόχρονα η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα του επαγγελματία.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search