ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάλεσμα Κουρή για Καρναβάλι Μικρών-Κορυφώνονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις

Με επιστολή της η Ηρα Κουρή αναφέρει: «Tο Σαββατοκύριακο που έρχεται κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού των Μικρών. 

Στο πλαίσιο των Καρναβαλουπόλεων (περιφερειακών και κεντρικών) όσο και των παιδικών θεατρικών παραστάσεων η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη και οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν ανάμεσα στα παιδιά και τους παιδαγωγούς που διοργάνωσαν τα δρώμενα, ήταν ουσιαστικές και γόνιμες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε όλα όσα διοργάνωσε για τα Πατρινόπουλα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν, σε ό,τι αφορά το Baby Rally και την Παρέλαση των Μικρών να σεβαστείτε τους όρους των κανονισμών και να αφήσετε τα παιδιά στη δική μας φροντίδα, ελεύθερα και με ασφάλεια να χαρούν το Καρναβάλι τους».

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search