ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Το "αντίο" του Ανδρέα Ανδριόπουλου στον Κώστα Βουτσά

Ηθοποιός, ερμηνεία και συναίσθημα, γέλιο δάκρυ, μία αγκαλιά, το τελευταίο χειροκρότημα. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε, χαιρετίσματα στον Θύμιο, τον Σωτήρη, τον πατέρα μου και τα άλλα παιδιά.
Αλήθεια ρε μπαγάσηδες, τι σπουδαίο θίασο έχετε φτιάξει εκεί πάνω... 😘🥰😘

Οι φωτογραφίες είναι από την παράσταση του Θεάτρου Αθήναιον Ταρτούφος του Μολιέρου που παίχτηκε την Δευτέρα 11 & Τρίτη 12-8-2008 στα πλαίσια του 27ου Φεστιβάλ Πάτρας 2008, προέχονται από το ιστορικό αρχείο του Φεστιβάλ και τραβήχτηκαν από τον Χάρη Καραβαγγέλη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μίλαν σώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Πόρτο, οδήγησε το ζευγάρι στα πέναλτι κι εκεί εμφανίστηκε καλύτερη, παίρνοντας τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε το Περιστέρι bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ της Παρασκευής (19/4) δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε πως η ομάδα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άγχος για το αποτέλεσμα δεν υπήρχε, τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά για Παναθηναϊκό και Περιστέρι, όμως οι δύο ομάδες έδωσαν ωραία μάχη το βράδυ της Παρασκευής (19/4) στο ΟΑΚΑ για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
Image
Image

Search