ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: Mε 189 επιβάτες έφθασε η πρώτη πτήση στο Άραξο το πρωί- Έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι

Στις 10.15 το πρωί έφθασε η πρώτη πτήση τσάρτερ από το Ντυσελντοφ της Γερμανίας στον Άραξο. 189 Γερμανοί κυρίως κατευθύνθηκαν στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ηλείας. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι έγιναν στο αεροδρόμιο σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι υγειονομικοί κανονισμοί.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Toυς πρώτους τουρίστες υποδέχεται σήμερα το αεροδρόμιο του Αράξου μετά την άρση των απαγορεύσεων.

Σήμερα στις 10.15 το πρωί φθάνει  στον Άραξο Αχαϊας η πρώτη πτήση από Γερμανία και ακολουθούν άλλες δύο το απόγευμα μία από Γερμανία και η άλλη από Βέλγιο. Ο συνολικός αριθμός των επιβατών είναι 450 περίπου και θα κατευθυνθούν προς την Ηλεία , στα μεγάλα ξενοδοχεία αλλά και στην Αχαία στην περιοχή της Λακκόπετρας και της Καλογιάς.

Οι αστυνομικοί που θα ελέγχουν τους επιβάτες θα τους δίνουν ταυτόχρονα οδηγίες για την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας που απαιτείται, με βάση το σχέδιο ασφαλείς πτήσεις, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Στη συνέχεια θα τους οδηγούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του αεροδρομίου του Αράξου (είναι η αίθουσα των επισήμων η οποία πληροί τις προυποθέσεις)  όπου θα εξετάζοντα από γιατρούς και νοσηλευτές της 116 Πτέρυγα Μάχης για να τους κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό.


Το Σάββατο αναμένονται πτήσεις από Λιθουανία και Πολωνία, την Κυριακή από Λετονία και την Τρίτη από Γερμανία, Βέλγιο, Τσεχία και Πολωνία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search