ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ναύπακτος: 20χρονη γέννησε το μωρό της στην τουαλέτα - Εντοπίστηκε νεκρό

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Ναύπακτο από την υπόθεση θανάτου ενός νεογέννητου μωρού. Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μια 19χρονη κοπέλα  μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία από το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Όταν εισήλθε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία της νεαρής κοπέλας προέρχονταν από τοκετό.

Όπως μετέδωσαν χθες τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όταν ο πατέρας της 19χρονης επέστρεψε στο σπίτι τους βρήκε το βρέφος νεκρό μέσα στο μπάνιο, γεγονός που φανερώνει ότι η 19χρονη γέννησε μόνη της. Η ίδια πάντως, όπως μετέδωσε το Mega, φέρεται να δήλωσε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι την εγκυμοσύνη της.

Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάκωση στο βρέφος

Σημειώνεται ότι μετά την εξέταση της 19χρονης κοπέλας οι γιατροί, φοβούμενοι το ενδεχόμενο της παιδοκτονίας, ενημέρωσαν τις αρχές και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό. Ωστόσο, παρά τα όσα μετέδωσαν χθες τοπικά μέσα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει καθώς ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νεκρός βρέφος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποια κάκωση στο σώμα του.

Όπως εκτιμάται, μάλλον πρόκειται για αποβολή στον 6ο ή 7ο μήνα της κύησης. Η 19χρονη παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να δείξουν αν πρόκειται για απλή αποβολή ή αν υπάρχει και κάτι άλλο στην υπόθεση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ολυμπιονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
Image
Image

Search