ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ναύπακτος: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής -Δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, λέει η 19χρονη

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Ναύπακτο από την υπόθεση θανάτου ενός νεογέννητου μωρού. Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μια 19χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία από το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Όταν εισήλθε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία της νεαρής κοπέλας προέρχονταν από τοκετό.

 

Όπως μετέδωσαν χθες τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όταν ο πατέρας της 19χρονης επέστρεψε στο σπίτι τους βρήκε το βρέφος νεκρό μέσα στο μπάνιο, γεγονός που φανερώνει ότι η 19χρονη γέννησε μόνη της. Η ίδια πάντως, όπως μετέδωσε το Mega, φέρεται να δήλωσε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι την εγκυμοσύνη της.

Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάκωση στο βρέφος

Σημειώνεται ότι μετά την εξέταση της 19χρονης κοπέλας οι γιατροί, φοβούμενοι το ενδεχόμενο της παιδοκτονίας, ενημέρωσαν τις αρχές και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό. Ωστόσο, παρά τα όσα μετέδωσαν χθες τοπικά μέσα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει καθώς ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νεκρός βρέφος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποια κάκωση στο σώμα του.

Όπως εκτιμάται, μάλλον πρόκειται για αποβολή στον 6ο ή 7ο μήνα της κύησης. Η 19χρονη παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να δείξουν αν πρόκειται για απλή αποβολή ή αν υπάρχει και κάτι άλλο στην υπόθεση.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Coppa Italia βρήκε κάτοχο και αυτή είναι η Γιουβέντους, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να χάνει μεν 2-1 από την Λάτσιο του Χρήστου Μαν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Άρσεναλ μετέτρεψε το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι στο Εμιρέιτς σε παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε 5-0 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ με 87-91 και ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στο flash interview τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, όμως διαμαρτυρήθηκε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πλεονέκτημα έδρας πήγε στα σκουπίδια, με το "καλημέρα" για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Παρά το +10 (64-54) του 26ου λεπτού, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
Image
Image

Search