ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μυρσίνη Ηλείας: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό εντός της δομής

Τους ελέγχους σε προσωπικό και πρόσφυγες ξεκίνησε χθες το πρωί το κλιμάκιο γιατρών του ΕΟΔΥ που έφτασε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Μυρσίνη για να διαπιστωθεί εάν έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα βγήκαν το πρωί του Σαββάτου και είναι όλα αρνητικά.

Χθες το πρωί και μέχρι το μεσημέρι εξετάστηκαν περίπου 12 άτομα από το προσωπικό που διαμένουν εντός νομού και περίπου 50 πρόσφυγες, οι οποίοι την Δευτέρα και την Τρίτη είχαν πιθανότατα βρεθεί ή πλησιάσει στο ιατρείο για κάποιο μικροπρόβλημα.

Παράλληλα, απ’ όλα τα σπίτια των προσφύγων εξετάστηκαν τουλάχιστον ένας από κάθε οικογένεια.

Να σημειωθεί ότι αρνητικές στον κορονοϊό ήταν και οι εξετάσεις άλλων 13 εργαζομένων της δομής, οι οποίοι είναι κάτοικοι Πατρών, ενώ ομαλά εξελίσσεται η υγεία των τριών ατόμων που έχουν νοσήσει και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως άλλωστε και το λοιπό προσωπικό.

Χθες την δομή στην Μυρσίνη επισκέφθηκε και κλιμάκιο της οργάνωσης «Γιατροί Του Κόσμου», οι οποίοι προσέφεραν υγειονομικό υλικό, όπως μάσκες, σαπούνια, αντισηπτικά, τα οποία και μοιράστηκαν σε όλα τα σπίτια των προσφύγων.

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος:

«Προς το παρόν είναι μικρή η ανησυχία προς το παρόν στο χωριό, γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι δεν κυκλοφορούν πλέον οι πρόσφυγες στους δρόμους και έχουν σεβαστεί την εντολή του διοικητή της δομής του κ. Μοράντ.

Και μέσα κυκλοφορούν με μάσκες με μια τάξη και πειθαρχία. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα κρούσματα στη δομή και όλα να πάνε καλά»

Πηγή: patrisnews.com

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πάτρα στις 25 Απριλίου του 2024, στο ταξίδι της προς το Παρίσι για την 33η Ολυμπιάδα. Κατά τη διέλευσή της, θα σταθεί τιμητικά στο σπίτι που γε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ένας 36χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, το αυτοκίνητό του έπεσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων, τα οποία μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκώς γνωστά και δεν έχουν αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, μπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. Η ίδια ευχαρίστησε α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
Image
Image

Search