ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκδόθηκε Τουρκική Navtex για έρευνες του Ορούτς Ρέις - Σ΄επιφυλακή το Πολεμικό Ναυτικό

Σε άλλη μια πρόκληση προβαίνει η Τουρκία, η οποία προχώρησε σε έκδοση Navtex για το Ορούτς Ρέις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εκδόθηκε νέα τουρκική Navtex για έρευνες του Ορούτς Ρέις σε περιοχή νοτίως του συμπλέγματος της Μεγίστης.


Ενεργοποιείται από σήμερα, 10 Αυγούστου, και θα ισχύει έως και τις 23 Αυγούστου.

Επίσης, από σήμερα το πρωί, στις 05:00, ενεργοποιείται και η Navtex για την άσκηση με πραγματικά πυρά των τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Ο ελληνικός στόλος είναι στις θέσεις του και παρακολουθεί τις κινήσεις των τουρκικών πλοίων.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ στις 12 συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι από χτες το Ορούτς Ρέις έχει κλείσει τους πομπούς του.Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος έχει αποπλεύσει από το σημείο όπου βρισκόταν, έξω από το λιμάνι της Αττάλειας.

 

Πηγή: Με πληροφορίες skai.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110), υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με παραμύθια, γρίφους, αινίγματα και κατασκευές . Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών  και φέτος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου με πολυμελή ομάδα, όλοι ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search