ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: H 30χρονη Μέγκι είναι η μητέρα 4 παιδιών που σκοτώθηκε όταν το όχημά της έπεσε σε γκρεμό

 

H 30χρονη Μέγκυ Στογιάνοβα-Μοσχονά , μητέρα 4 παιδιών ήταν η γυναίκα που σκοτώθηκε χθες το βράδυ πέφτοντας σε γκρεμό 100 μέτρων κοντά στον Κάλανο.

Ήταν παντρεμένη από το 2013 με τον επιχειρηματία Α. Μοσχονά, ιδιοκτήτη του καφέ “Ισωμα”,  με 4 παιδιά που έμενε με την οικογένειά της στο Ισωμα.Μάλιστα την Πυροσβεστική ενημέρωσε ο σύζυγός της που έμαθε για το συμβάν. Ανδρες της 6ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στον γκρεμό για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία δυστυχώς είχε καταλήξει , λόγω των βαρύτατων τραυμάτων. Το ζευγάρι πριν από μια εβδομάδα είχε βαφτίσει το τελευταίο του παιδάκι.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι της της μοίρας. Ήδη στο προφίλ του συζύγου τηα γυναίκας τα συλλυπητήρια μηνύματα είναι εκατοντάδες..."Να προσέχεις τα αγγελούδια σου" του γράφουν οι περισσότεροι....Πόνος και οδύνη και στην ευρύτερη περιοχή του Ισώματος που ζούσε το ζευγάρι καθώς ήταν και οι δύο ιδιαιτέρως αγαπητοί .

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τραγωδία στον Κάλανο Αχαϊας. 30χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία παντρεμένη με 4 παιδιά που έμενε με την οικογένειά της στο Ίσωμα, ενώ οδηγούσε το όχημά της, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε σε γκρεμό 100 μέτρων.

Μάλιστα την Πυροσβεστική ενημέρωσε ο σύζυγός της που έμαθε για το συμβάν. Ανδρες της 6ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στον γκρεμό για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία δυστυχώς είναι νεκρή. Η αστυνομία εντόπισε στο αυτοκίνητο και μία καραμπίνα.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα ειναι ζωντανή αλλά έχει τραυματιστεί. Ανδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν και την πλησίασαν.

Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα έπεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε γκρεμό στην Αχαΐα, ανάμεσα σε Κάλανο και Κομπηγάδι.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΜΑΚ και δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Αχαΐας Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα:« Στρατηγική της κυβέρνησης στα Δυτικά Βαλκάνια»: Μετά από μία περίο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.  O
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
Image
Image

Search