ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Αντιμέτωποι με την ανεργία από αύριο 138 συμβασιούχοι του Δήμου Πατρέων


Αρνητική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την συνέχιση της εργασίας των 138 συμβασιούχων εργαζομένων που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια διεκδικώντας την ανανέωση των συμβάσεων τους.


Όπως ανέφερε στο achaianews.gr o αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας "Δυστυχώς η απόφαση του δικαστηρίου είναι αρνητική , οι υπάλληλοι αυτοί παρά τις αυξημένες ανάγκες που έχουμε δεν θα βρίσκονται από αύριο στις υπηρεσίες τους. Εμείς ως δημοτική αρχή ζητήσαμε να παραμείνουν στις θέσεις τους για λίγους μήνες μέχρι να οριστηκοποιηθεί η απόφαση . Αυτό αναμένεται να συμβεί το Νοέμβριο. Πάγιο αίτημά μας είναι η πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων και όχι η "ανακύκλωση" της ανεργίας όπως συμβαίνει τώρα με τις 8μηνες συμβάσεις. Πλέον από αύριο ο Δήμος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την καθαριότητα, και όχι μόνο αφού οι άθρωποι αυτοί εκτελούσαν σημαντικές εργασίες".

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Εκδικάστηκαν σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου,  τα ασφαλιστικά μέτρα 138 εργαζόμενων στο Δήμο Πατρέων από το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ (Δ.Π. 3/2019 ) οι οποίοι συνέχιζαν την εργασία τους  μετά τη λήξη του προγράμματος  με προσωρινή διαταγή δικαστηρίου.

Για μια ακόμα φορά, η Δημοτική Αρχή εκπροσωπούμενη από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών Διονύση Πλέσσα, παραβρέθηκε στα δικαστήρια, υπερασπίζοντας το αίτημα των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά και τη συνέχιση της εργασίας τους.

Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους στηρίζοντας με συνέπεια τα δικαιώματά τους και τις διεκδικήσεις τους.

Αγωνίζεται ενάντια στην ανεργία που γιγαντώνεται καθημερινά εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων –χθεσινών και σημερινών- μαζί με τον λαό της Πάτρας, τα Σωματεία των εργαζομένων και τους λαϊκούς φορείς, για σταθερή δουλειά για όλους, δουλειά με πλήρη δικαιώματα και την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.


Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται σήμερα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Κωνσταντίνου Κουσκούκη* O περιβαλλοντικός θόρυβος λειτουργεί ως επιταχυντής των κοινωνικών ανισοτήτων, επειδή πλήττει μη προνομιούχους πληθυσμούς σε υποβαθμισμένες περιοχές . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε μπασκτικό camp στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη Λεωφόρο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/5) ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR εξέφρασε την αισιοδοξία το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.8) συνάντησε πολλές δυσκολίες κόντρα στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, που απέδειξε σε ακόμα χωμάτινο τουρνουά ότι είναι σκληρός αντίπαλος, ωστόσο τον υπέταξε με 2 . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου και ένα από τα πράγματα που απασχολεί τους ερυθρόλευκους φιλάθλους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το πρωΐ προγραμματίζοντας πολλές συναντήσεις με συλλόγους, φορείς. Στο πρόγραμμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιοτου 12ου Foru
Image
Image

Search