ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Συνεχίζονται σήμερα τα «γρήγορα τεστ» - Τα σημεία που βρίσκονται τα κλιμάκια

Περισσότεροι απο 500 συμπολίτες επισκέφθηκαν την Πέμπτη τις πλατείες όπου βρίσκονταν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και διενεργούσαν γρήγορα τεστ. Απο τα 527 ευτυχώς μόλις δύο ήταν θετικά.  Τα τεστ θα συνεχιστούν και σήμερα Παρασκευή, σε τρεις πλατείες της πόλης, Γεωργίου, Ελευθερίας και Κύπρου.

Νεότερα: Μόλις δύο θετικά τεστ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα 527 που διενεργήθηκαν σε τρεις πλατείες της Πάτρας, εντοπίστηκαν σήμερα. Από τα 527 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στην Πάτρα τα 196 έγιναν στην πλατεία Γεωργίου όπου και διαπιστώθηκαν δύο θετικά, τα  133 στην πλατεία Ελευθερίας και τα 198 στην πλατεία Κύπρου. Τα τεστ θα συνεχιστούν και αύριο κι αν δεν εξαντληθούν τα 1.500 που είναι συνολικά, θα συνεχιστούν και το Σάββατο στα ίδια σημεία.


Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη τα 1.000 rapid tests στην Πάτρα.  Η ανταπόκριση των Πατρινών είναι μεγάλη, όπως φαίνεται από την ουρά που έχει σχηματιστεί αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου και το Στάδιο της Παναχαΐκής. Τα τεστ αυτά είναι τα αντιγόνου που έχουν ένα υψηλό ποσοστό διάγνωσης που φτάνει το 95%, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες. Στην Πάτρα θα γίνουν αρχικά σε τρεις υπαίθριους χώρους, στην πλατεία Γεωργίου (φωτο), στην πλατεία Κύπρου στην Αγυιά και στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά, ενώ θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα την ίδια ώρα, την Πέμπτη, με τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Πάτρα η παραβατικότητα και η βία των ανηλίκων και η τοπική κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει να ορθώσει  αναχώματα στο ανησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας  για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές οικοπέδων να  φροντίσουν για τον καθαρισμό και την συντή
Image
Image

Search