ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μην γίνει η Πάτρα «Θεσσαλονίκη»- Έκκληση Πέτσα: Να τηρηθούν τα μέτρα στην γιορτή του Αγίου Ανδρέα

Μην γίνει η Πάτρα «Θεσσαλονίκη» λόγω της γιορτής του Αγίου Ανδρέα, ανέφερε μεταξύ άλλων πριν από λίγο την καθιερωμένη ενημέρωση του τύπου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας επεσήμανε ότι «Για την Πάτρα, ενόψει της μεγάλης γιορτής του Αγίου Ανδρέα, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα,να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα στην οικογένειά τους Κάνουμε έκκληση να μην γίνει μια ακόμη μεγάλη τοπική γιορτή, λόγος υπερμετάδοσης».

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 6 το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Έκκληση να μην γίνει η Πάτρα «Θεσσαλονίκη» λόγω της γιορτής του Αγίου Ανδρέα!

Το lockdown είναι εδώ και θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα μετά τις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή έως τις 7 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

«Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις για μείωση του αριθμού των κρουσμάτων. Εφόσον συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός τότε θα αρχίσει να μειώνεται και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την εξ’ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Τότε θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μια σταδιακή επάνοδο σε κάποιου είδους κανονικότητα. Προς το παρόν παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 06.00 το πρωί».

Υπογράμμισε ότι η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δασαρχεία και Δήμοι έχουν λάβει ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιών και καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν όσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου, την μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για να . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη και είναι σωρευτική. Η μοτοσυκλέτα δεν είχε κανένα περιθώριο ελιγμού. Το όχημα που οδηγούσε ο κατηγορούμενος έφραξε όλο το μήκος της λω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 5 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην τέως εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας Μαρία Τατάκη, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματο
Image
Image

Search