ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο ΚΕΤΧ το νέο Αστυνομικό Μέγαρο- Τι είπε ο Μιχάλης Χρυσοχόδης


Θέμα χρόνου η παραχώρηση χώρου στο Κετχ για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο  Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα ο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης ΧρυσοχοΪδης κατά της διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Αστυνομικό Μέγαρο στην Ερμού.  Ο Υπουργός μετά από ερώτηση ανέφερε “Αναζητούσαμε έναν οικόπεδο το οποίο θα ανεγερθεί το νεό Αστυνομικό Μέγαρο,με ευχαρίστηση σας λέω ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την παραχώρηση του χώρου του Κετχ και πολύ σύντομα θα επιστρέψω εδώ για τις επίσημες ανακοινώσεις

 

 

ΠΡΏΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Λίγο μετά τις 10.15 το πρωί έφτασε στην Πάτρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.Πρώτη στάση του Υπουργού ήταν στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Στην είσοδο τον υποδέχτηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννης Καρβέλης. Η παρουσία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ έχει το δικό της ειδικό βάρος και είναι τόσο σημειολογική όσο και ουσιαστική αφού η επίσκεψη του Υπουργού γίνεται στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διασποράς του ιού στην τοπική κοινωνία. Oι δύο άνδρες είχαν εχθές τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Καρβέλη να ενημερώνει τον Υπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και για τις ενέργειες της 6ης ΥΠΕ. Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τα στελέχη της τοπικής Αστυνομίας, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών, θα ακολουθήσει σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων. Στο Αστυνομικό Μέγαρο θα βρεθούν οι 5 Δήμαρχοι της Αχαΐας και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Η επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο με τον οποίο θα συζητήσουν για την εφαρμογή των μέτρων ανήμερα της εορτής του Αγίου Ανδρέα.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Λέσβου, των Σποράδων και της Βόρειας Εύβοιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
Image
Image

Search