ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά τις γιορτές το άνοιγμα όλων των σχολείων- Αναμένεται διάγγελμα Μητσοτάκη

Για μετά τις γιορτές φαίνεται να πηγαίνει το άνοιγμα των σχολείων, καθώς το θέμα αυτό συνεχίζει να ταλανίζει τους ειδικούς που δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι διχασμένη κι έτσι θα παραμείνει κατά τα φαινόμενα, οπότε η εισήγηση που θα δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα παρθεί κατά πλειοψηφία κι ως εκ τούτου η τελική απόφαση βαραίνει τον πρωθυπουργό, για το αν τελικά θα ανοίξουν στις 14 Δεκεμβρίου, ενδεχόμενο το οποίο απομακρύνεται μέρα με τη μέρα ή αν θα πάνε για του... χρόνου μαζί με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Οπως είπε ο Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπάρχει διχογνωμία στην επιτροπή κι έτσι αναμένεται να πάει μέχρι και την Παρασκευή που θα ανακοινωθεί τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά στην εκπαίδευση. Εκφράζοντας την πεποίθησή του, ο καθηγητής τόνισε ότι «το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα πάμε για τις 14 Δεκεμβρίου στα Δημοτικά, αλλά το πιο πιθανό είναι να ανοίξουν μετά τις γιορτές και τα Δημοτικά, μαζί με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια».

Στο διάγγελμα του πρωθυπουργού την προσεχή Παρασκευή, αναφορικά με την άρση των μέτρων, το μόνο θέμα που παραμένει ανοιχτό είναι τα σχολεία.

Στην κυβέρνηση αναμένουν να λάβουν στα χέρια τους τις επόμενες δύο μέρες τα νεότερα αποτυπώματα της πανδημίας στην κοινότητα, προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση, που θα οδηγήσει στην ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό του χάρτη της εξόδου από το καθολικό lockdown.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search