ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας για την υγεία και τα εργασιακά

Στο επιμελητήριο Αχαΐας ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στην Πάτρα. «Στενάχωρη εντύπωση από τα κλειστά μαγαζιά. Έχει επιπτώσεις στην οικονομική ζωή. Αν κάποια στιγμή αντιμετωπίσουμε την έξαρση του ιού θα περάσουμε στην αγωνία πως θα ζήσουμε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ανασφάλεια και αβεβαιότητα και για το τι μας ξημερώνει.

 Η κρίση είναι παγκόσμια αλλά από χώρα σε χώρα ο βαθμός της ύφεσης διαφέρει, εδώ οι πληγές είναι πιο βαριές, έχουμε την βαρύτερη ύφεση. Γιατί η Ελλάδα; Οφείλεται και στην ανεπάρκεια των μέτρων στήριξης. Αν το 800αρι είναι ικανό για την επιβίωση κάποιων αν έχεις και βάρη χρεών στην πλάτη σου δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα.

Θεωρώ ότι η κρίσιμη συζήτηση για την επόμενη μέρα έχει να κάνει με την Συσσώρευση του ιδιωτικού χρέους των μικρών και μεσαίων, με δεδομένη την επιπρόσθετη επιβάρυνση περίπου 8 δισ. ευρώ. Την περίοδο της πανδημίας συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχει επόμενη μέρα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Πρέπει να υπάρξει ρύθμιση, διαγραφή του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε την περίοδο της πανδημίας. Πιστεύω ότι πρέπει να προωθηθεί μια λύση για την επόμενη μέρα.» είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο Επιμελητήριο.

Νωρίτερα: Στη συνέχεια επισκέφθηκε το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα.

Νεότερα : Έφτασε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης στο ΠΓΝΠ ο Αλέξης Τσίπρας . Εκεί θα έχει τις πρώτες συναντήσεις.  Πρώτη Ενημέρωση : Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας θα συνοδεύεται  από τον πρώην Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και την πρώην Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Η ατζέντα της επίσκεψης  του Αλέξη Τσίπρα ρίχνει βάρος στα εργασιακά και στην υγεία.  θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, τα Eπιμελητήρια της περιοχής και τον ΣΚΕΑΝΑ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Τσίπρα στην Πάτρα

10:30 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας

12:00 Σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας)

13:30 Συνάντηση με επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία (Ναύτ-οικο - Ρίο)

Έμφαση στην Υγεία και τα εργασιακά 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search