ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σχολεία : Σενάρια για επαναλειτουργία γυμνασίων και λυκείων την 1η Φεβρουαρίου


Το σχέδιο για την περεταίρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων έχει στο τραπέζι η κυβέρνηση. Την Παρασκευή, οι λοιμωξιολόγοι θα εξετάσουν τα δεδομένα για να δώσουν το πράσινο φως για την επαναλειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η 1η Φεβρουαρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία.

 

Ερωτηματικό παραμένει η λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, καθώς προϋποθέτει να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για να αρθεί όμως ο περιορισμός αυτός θα πρέπει να καμφθούν οι αντιστάσεις μελών της επιτροπής, που εκφράζουν επιφυλάξεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα σαλέ θα μείνουν κλειστά. Πιο εφικτό ωστόσο είναι να επιτραπούν ψάρεμα και κυνήγι.

 

Τι θα γίνει με την εστίαση

«Όχι» στη λειτουργεία των εσωτερικών χώρων των εστιατορίων λένε οι επιστήμονες, που ωστόσο είναι θετικοί στο σερβίρισμα σε εξωτερικούς χώρους με μάσκες και αποστάσεις. Πάντως μέλη της επιτροπής θα προτιμούσαν τα μπαρ να εξαιρεθούν από ένα πιθανό άνοιγμα, στα μέσα Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου. Οι όποιες αποφάσεις θα λαμβάνονται βάσει των εβδομαδιαίων επιδημιολογικών δεδομένων κι εφόσον δεν υπάρχουν περιοχές που θα μπουν στην κόκκινη ζώνη.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search