ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανοίγουν 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια και Λύκεια

 

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, στις «κόκκινες περιοχές» κλειστά θα παραμείνουν τα Λύκεια ενώ τα Γυμνάσια θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

«Για τις κόκκινες περιοχές εισηγηθήκαμε να λειτουργήσουν μόνο τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα μείνουν κλειστά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Στις περιοχές οι οποίες βρίσκονται σε αυστηρό lockdown σύμφωνα με την κ. Παπαευαγγέλου τα μαθήματα για τους μαθητές του Λυκείου θα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.

 

Η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία θα γίνει με αυστηρά μέτρα ενώ αναμένεται στην πλατφόρμα για δωρεάν τεστ να προστεθούν εκτός από τους εκπαιδευτικούς  και οι μεγαλύτεροι μαθητές ώστε να μπορούν όποτε το επιθυμούν και με την συγκατάθεση των γονέων τους να υποβάλλονται σε τεστ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, των Ταξιαρχών Αλ Κάσαμ, ο Άμπου Ουμπάιντα, ζήτησε σήμερα την κλιμάκωση σε όλα τα μέτωπα, σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στη Γαλλία πραγματοποίησαν το διήμερο 22 και 23 Απριλίου η Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Μετα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση της βουλευτού Αχαΐας Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου:   Το δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο ζητούνται από την Αθήνα οι S-300 και άλλα αντιαεροπορικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00.  Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται, ότι σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης σε τ
Image
Image

Search