ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΓΝΠ: Νοσηλεύεται 10 ημερών βρέφος με κορωνοϊό - Θετική και η οικογένεια

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται με κορωνοϊό ένα βρέφος μόλις 10 ημερών. Το μωράκι μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού  Νοσοκομείου Πατρών. Μαζί του βρίσκεται και η μητέρα του η οποία είναι επίσης θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωράκι διαγνώστηκε αρχικά θετικό από rapid test που του έγινε, ενώ στη συνέχεια το αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε και από μοριακό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου έγιναν γνωστά στους θεράποντες ιατρούς του την Κυριακή. Εκτός από τη μητέρα και το 9 μηνών βρέφος, θετικοί στον κορωνοϊό είναι και ο πατέρας της οικογένειας καθώς και ένα ακόμη παιδί, ενώ αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του ελέγχου για το τρίτο παιδί της οικογένειας, το οποίο είναι μαθητής του Δημοτικού.

Ο πατέρας και τα άλλα 2 παιδιά βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους σε χωριό της Ζακύνθου, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση τόσο της μητέρας όσο και του νεογέννητου δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου & Περιφορά του Επιταφίου από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών. https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE% . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Πλήθη πιστῶν κατέκλυσαν τούς Ναούς τῆς Ἀποστολικῆς πόλεως τῶν Πατρῶν, τόσο κατά τήν Μεγάλη Πέμπτη τό βράδυ, στήν Ἀκολουθία τῶν Παθῶν, ὃσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στην Κεντρική Μακεδονία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μ. Παρασ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με συννεφιά και κάποιες βροχές θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024), καθώς ο καιρός θα είναι βροχερός.  Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search