ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Πυροβολισμοί στην Αγία Σοφίας - Kλινικά νεκρός ο τραυματίας - Σύγκρουση ΙΧ πριν την εκτέλεση

Eνα άτομο έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρα και θεωρείται κλινικά νεκρό σε επεισόδιο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένα άτομο που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ είχαν προηγηθεί πυροβολισμοί. Tο περιστατικό σημειώθηκε στον Κόμβο Κουρτέση. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Αναζητούνται δύο άτομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που πυροβολήθηκε είναι 30χρονος από την Αλβανία. Λίγη ώρα πριν τη σύγκρουση το αυτοκίνητό του είχε συγκρουστεί με το όχημα των δραστών. Εκτιμάται ότι αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν προμελετημένη πράξη από τους δράστες για να ακινητοποιήσουν το όχημα του θύματος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατά κύματα και σε υψηλούς αριθμούς εγκαταλείπουν την Αθήνα οι εκδρομείς  του Πάσχα. Με σύμμαχο τον καλο καιρό, όπως προβλέπεται για τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, ημέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη. Η Εκκλησία και πιστοί βιώνουν την κορύφωση του Θείου Δράματος, με τον θάνατο, την ταφή και τον θρίαμβο τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, ημεδαπός, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωαννίνων, ο οποίος συνελήφθη προχθες αργά το βράδυ, στο πλα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search