ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο κόμβο Κουρτέση: Στον Εισαγγελέα ο συλληφθείς - Συνεχίζονται οι έρευνες

Στην Εισαγγελία Πατρών οδηγήθηκε ο 31 ετών συλληφθείς που κατηγορείται ως συνεργός του 26χρονου που αναζητείται για την αιματηρή δολοφονία του 27χρονου Αλβανού, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή και θα περάσει ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Γενάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του πρόκειται για άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες προέτρεψε τον δράστη της δολοφονίας να πυροβολήσει σε βάρος της ομάδας των ατόμων (μεταξύ των οποίων και το θύμα) που τον είχαν ακινητοποιήσει στη διάρκεια της συμπλοκής τους.

Νεότερα: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο ένας από τους εμπλεκόμενους στην δολοφονία του 27χρονου Μάριο Μετάι χθες το απόγευμα στον κόμβο Κουρτέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες προέτρεψε τον δράστη της δολοφονίας να πυροβολήσει σε βάρος της ομάδας των ατόμων (μεταξύ των οποίων και το θύμα) που τον είχαν ακινητοποιήσει στη διάρκεια της συμπλοκής τους.

Η Αστυνομία της Πάτρας έχει ήδη καταλήξει στο πως έγινε το αιματηρό συμβάν με τους πυροβολισμούς στον κόμβο Κουρτέση, μέσα από τις καταθέσεις όσων έχουν προσαχθεί και ανακριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες  στο περιστατικό εμπλέκονται τρία οχήματα. Το Ford του θύματος, το smart του δράστη και ένα δίκυκλο του αδελφού του θύματος. Συνολικά και στα τρία επέβαιναν 6 άτομα. Ο τσακωμός είχε ξεκινήξσει νωρίτερα από σημείο στο Ζαβλάνι. Αφορμή του ότι είχε χτυπηθεί σε παλαιότερο καβγά ο αδελφός του θύματος.

Κάποια στιγμή ξεκίνησε κυνηγητό με τα οχήματα. Στον κόμβο Κουρτέση το Ford καταφέρει και "κλείνει" το Smart. Το θύμα βγαίνει από το όχημα, βγαίνουν και οι υπόλοιποι και σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες που βλέπουν το συμβάν και έχουν μιλήσει με τους αστυνομικούς, πέφτουν και μπουνιές. Κάποια στιγμή ακούγονται πυροβολισμοί. Συνολικά 5. Ο δράστης πυροβολεί το θύμα στο κεφάλι, ύστερα από παρότρυνση του φίλου του και ο 27χρονος σωριάζεται στο έδαφος. Ο αδελφός του κυνηγά τον δράστη, ο οποίος όμως καταφέρνει και διαφεύγει μαζί με τον συνεπιβάτη στο smart.

Στο σημείο εκτός από τους κάλυκες βρέθηκαν και δύο κατσαβίδια με αίμα. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και τους έξι συμμετέχοντες.  Θα πρέπει να τονιστεί πως οι τρεις εξ αυτών δεν είχαν καμία συμμετοχή στο επεισόδιο.

Πρώτη Ανάρτηση : Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα, όταν επιβαίνοντες δυο οχημάτων συνεπλάκησαν και ακολούθησαν πυροβολισμοί. Αιμόφυρτος έχοντας πυροβοληθεί εξ επαφής στο κεφάλι, έπεσε στο έδαφος, ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής, αθλητής πυγμαχίας και γνωστός από την ενασχόλησή του με τη νυχτερινή διασκέδαση.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τέσσερα άτομα αλβανικής καταγωγής, ηλικίας από 25 έως 27 ετών, είναι οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό επεισόδιο. Με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση -που θυμίζουν άλλες εποχές- προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος.

Στην Ασφάλεια Πατρών προσήχθησαν αργά το βράδυ, ο οδηγός και ο συνοδηγός των δυο οχημάτων, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ο δράστης των πυροβολισμών που αναζητείται.

Πυροβολισμοί στον κόμβο Κουρτέση: Νεκρός ο 27χρονος Μάριο-Άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο

Ενα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στη νεολαία, παλιός μαθητής του 5ου Λυκείου με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και πολλούς φίλους είναι ο 27χρονος που έπεσε νεκρός στον κόμβο Κουρτέση μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι από τον επίσης Αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για τον Μάριο Μετάι, ο οποίος εργαζόταν στον χώρο της εστίασης, αγαπούσε τον αθλητισμό, ενώ και ο αδελφός του εργάζεται σε γνωστό κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου. Ο νεαρός ήταν κλινικά νεκρός από το απόγευμα. Επίσημη ώρα θανάτου του είναι η 23.05 την Δευτέρα. Δυστυχώς ο τσακωμός και το επεισόδιο είχαν θλιβερή κατάληξη.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τον τρόμο βιώνουν μία 38χρονη κι τα δύο παιδιά τους σε περιοχή της Δράμας, καθώς σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε, της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, το οποίο ήταν σταθμευμένο . . .
LIFE STYLE

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή “Πρώτη Λέξη”. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία περιέγραψε, μεταξύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
Image
Image

Search