ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα : Κυκλοφοριακό χάος λόγω... βροχής και διπλοπαρκαρίσματος ! Επί ποδός η Τροχαία Πατρών

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη της Πάτρας είναι γνωστό . Καθημερινά ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ το διπλοπαρκάρισμα συνεχίζει να προκαλεί πονοκέφαλο στην  τοπική ΕΛ.ΑΣ και πιο συγκεκριμένα στην Τροχαία Πατρών. Σήμερα ο βροχερός καιρός έκανε την κατάσταση ακόμη χειρότερη με το κέντρο της Πάτρας μετά τις 11:00 να "ασφυκτιά". Στην "μάχη" της αποσυμφόρησης του κέντρου οι άνδρες της Τροχαίας Πατρών οι οποίοι με συνεχή κίνηση προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα που μπλόκαραν την κυκλοφορία.  Παρών και ο Διοικητής της Τροχαίας Πατρών Χρήστος Ντεμίρης.  Οι κλήσεις έπεσαν "βροχή" ενώ αρκετοί οδηγοί όταν επέστρεψαν για να φύγουν έχοντας νωρίτερα διπλοπαρκάρει διαπίστωσαν πώς εκτός απο την κλήση της Τροχαίας , είχαν αφαιρεθεί και οι πινακίδες των οχημάτων τους. 

Γεγονός είναι πώς το διπλοπαρκάρισμα στην Πάτρα αποτελεί "εύκολη" λύση για τους οδηγούς με την "δικαιολογία" να είναι σχεδόν πάντα η ίδια... "Για ένα λεπτό σταμάτησα... " .... 

Ωστόσο καλό θα είναι να προσπαθήσουμε όλοι λίγο περισσότερο , να σκεφτούμε ποιο πρόβλημα δημιουργεί στο σύνολο της πόλης η απόφαση μας να αφήσουμε το όχημα για  ένα "λεπτό" διπλοπαρκαρισμένο ! Την ίδια σκέψη που κάνουμε εμείς κάνουν και δεκάδες άλλοι οδηγοί .... και κάπως έτσι τα οχήματα καταλήγουν να κινούνται με ταχύτητα "χελώνας" και το κέντρο της Πάτρας να μπλοκάρει ! Είναι τόσο έντονο το πρόβλημα με το διπλοπαρκάρισμα στην Πάτρα που σε περίπτωση που ήταν Ολυμπιακό Άθλημα η Πάτρα θα είχε γεμίσει ... μετάλλια !

Ελένη Παρασκευοπούλου 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search