ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: Που εντοπίστηκαν τα 122 κρούσματα την Παρασκευή - Οι περιοχές

Ρεκόρ κρουσμάτων χθες στην Αχαϊα και ιδιαίτερα επιβαρυμένη όλη η Δυτική Ελλάδα με 173 κρούσματα συνολικά. Εκ των οποίων τα 122 στην Αχαϊα.

Αναλυτικά σε κάθε πόλη και χωριό:

ΑΧΑΪΑ:

Πάτρα: 77

Κάτω Αχαϊα: 11

Βραχνέϊκα: 2

Φαρραί: 1

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: 16

Ερυμάνθεια: 1

Λάππα: 4

Αίγιο: 6

Νιφορέϊκα: 1

Ριόλο: 1

Καλάβρυτα: 1

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ:

 

Ναύπακτος: 13

 

Μοναστηράκι: 1

 

Αγ. Στέφανος: 1

 

Θέρμο: 1

 

Καινούργιο: 1

 

Αγρίνιο: 5

 

Σταμνά: 1

 

Αμφιλοχία: 5

 

Ευηνοχώρι: 2

 

Μεσολόγγι: 5

 

ΗΛΕΙΑ:

 

Καράτουλα: 1

 

Λάλα: 1

 

Γαστούνη: 5

 

Εφύρα: 3

 

Πύργος: 2

 

Βαρθολομιό: 2

 

Βρανά: 2

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 202 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
Image
Image

Search