ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Καταστράφηκαν εμβόλια στη Ναύπακτο- Εκτός λειτουργίας το ψυγείο φύλαξης

Διακοπή ρεύματος έθεσε εκτός λειτουργίας το ψυγείο που φυλάσσονταν τα εμβόλια στη Ναύπακτο. Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε αλλά το ψυγείο δεν επανήλθε σε λειτουργία. Συνέπεια αυτού...να χαθούν πολύτιμες δόσεις εμβολίου.

Η Ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ.

Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από  εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου  και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλλονται οι εμβολιασμοί  στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου   σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων.
Σάββατο   βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε  διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Υγείας. Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνταν τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία.
Σήμερα και αύριο  αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί. Ήταν  προγραμματισμένα  περί τα  120 ραντεβού.


Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτος πόνος για την πρόωρη απώλεια της 33χρονης νηπιαγωγού και μητέρας ενός αγοριού μόλις 18 μηνών Μαριάννας Γκοτσοπούλου Ένας «άγγελος» έφυγε νωρίς για να κατακτήσει τις πύλε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επίθεση σε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας. Ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε και την γρονθοκόπησε, στον πιο κεντρικό και εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας, την Ερμού. Το περιστατ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ολόκληρη εβδομάδα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η άτυχη 80χρονη που τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από τράγο στη Λαμία.Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, η ηλικιωμ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη 01.30 στις Αρχές για δύο 17χρονα παιδιά τα οποία –σύμφωνα με όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr– εντοπίστηκαν σε κακή κατάσταση σε προ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτος πόνος για την πρόωρη απώλεια της 33χρονης νηπιαγωγού και μητέρας ενός αγοριού μόλις 18 μηνών Μαριάννας Γκοτσοπούλου Ένας «άγγελος» έφυγε νωρίς για να κατακτήσει τις πύλες του παραδείσου. Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε δημοσιογράφοι – μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου  - Ηπείρου - Νήσων τιμήθηκαν στην 38η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Μπότση. Τα βραβεία και ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει απερίφραστα τη βεβήλωση με φασιστικά - ναζιστικά σύμβολα, του μνημείου του Νίκου Τεμπονέρα έξω από το ομώνυμο σχολικό
Image
Image

Search