ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Τον Ιούνιο δικάζονται οι διοργανωτές του κορωνοπάρτι

Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασαν πριν από λίγο οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν για το κορωνοπάρτι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Οβρυά. Τελικά ορίστηκε δικάσιμος για τον Ιούνιο.

Ο ένας από τους συλληφθέντες εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Τάκη Παπαδόπουλο, που δήλωσε ότι οι δύο νεαροί που έχουν συλληφθεί δηλώνουν μετανοιωμένοι για την απερισκεψία τους. 
 Οι τρεις άνδρες (δυο 21χρονοι και ο πατέρας του ενός),  κατηγορούνται για παράβαση της ΚΥΑ που επιβάλλει τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. Ο βαθμός συμμετοχής καθενός από τους συλληφθέντες θα ξεκαθαριστεί στην ακροαματική διαδικασία.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών αναμένεται να βρεθούν το πρωί της Τρίτης οι 3 συλληφθέντες για τη διοργάνωση του κορονοπάρτι το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή της Οβρυάς.


    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί (σ.σ. πρωί Δευτέρας), στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών με τη συνδρομή αστυνομικών του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού ( covid -19), όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία συνεχίζει:

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, έπειτα από καταγγελία, διαπίστωσαν ότι οι δυο από τους άνδρες, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του τρίτου συλληφθέντα, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, περισσότερα από 40 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού ( covid -19).

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών βεβαιώθηκαν στους τρεις άνδρες διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (9.000) ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στον τόπο του περιστατικού και κατάσχεσαν (16) κενές φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περισσότερες από 31.000 θέσεις εργασίας για όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλη την επικράτεια, προσφέρουν τα έξι προγράμματα που υλοποιεί αυτή την περίοδο η Δημόσια Υπηρεσία Απασχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search