ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: «Ασφυξία» και στα δύο νοσοκομεία από κρούσματα Covid

Μάλιστα, το Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» έζησε μια ιδιαίτερα δύσκολη νύχτα κατά την εφημερία της περασμένης Πέμπτης καθώς χρειάστηκε να γίνουν 27 εισαγωγές ασθενών κορωνοϊού μέσα σε λίγες ώρες!

Έτσι, μέσα σ’ ένα 24ωρο ο αριθμός των νοσηλευομένων στις Κλινικές Κορωνοϊού από τις 67 έφθασε στις 83, ενώ σταθερός έμεινε ο αριθμός των ασθενών στην ΜΕΘ Covid -19 που παραμένουν στους εννέα, με το σύνολο των ασθενών να φθάνει τους 92.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της 6ης ΥΠΕ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έως χθες το απόγευμα, νοσηλεύονταν 96 ασθενείς, οι 74 στις Κλινικές Covid -19, δύο στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ και άλλοι 20 στην ΜΕΘ Covid -19.

Οι συρροές των περιστατικών στα νοσοκομεία αυξάνονται σταδιακά ολοένα και περισσότερο και η πίεση αναμένεται να ενταθεί όσο δεν καταγράφεται κάμψη στο επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή μας. Πάντως, ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ο μέσος όρος των ασθενών που χρήσουν νοσηλευτικής φροντίδας έχει μειωθεί σημαντικά, καθώς εκτός από τα ηλικιωμένα άτομα νοσηλεύονται και άτομα μέσης ηλικίας (40 και 50 ετών), ενώ πολλές από τις εισαγωγές αφορούν ασθενείς σε βεβαρημένη κατάσταση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη τω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία ξεχωριστή παρουσία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, η Μαρία Καραγιάννη δεν είναι πια μαζί μας. Μητέρα δύο παιδιών, με εμβληματική παρουσία σε όποιο μέσο και αν δούλεψε, ήταν ξεχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη των αγαπημένων τους πρ
Image
Image

Search