ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Self tests σε ειδικές ομάδες εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα


Υποχρεωτικά θα είναι τα self tests σε μια σειρά επαγγελματικών χώρων του ιδιωτικού τομέα, τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης κατά την ενημέρωση για την πορεία της Covid-19 στην Ελλάδα. Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως τα self tests θα επεκταθούν στις εξής δραστηριότητες:

   Λιανεμπόριο, περιλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ

   Εστίαση

   Μεταφορές

   Υπηρεσίες καθαρισμού

   Κουρεία

   Κομμωτήρια

   Κέντρα αισθητικής

   Υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών.

Για τις παραπάνω δραστηριότητες τα self tests είναι υποχρεωτικά για την προσέλευση των εργαζομένων στους χώρους αυτούς, μία φορά την εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι θα εισέρχονται στην πλατφόρμα και θα επιλέγουν τη δήλωση αποτελέσματος για τους εργαζόμενους. Θα μεταφέρονται στη σχετική πλατφόρμα, της ΕΡΓΑΝΗ, τόνισε ο κ. Χατζηδάκης εκτιμώντας πως όλα θα λειτουργήσουν ομαλά.

Με αρνητικό αποτέλεσμα ο εργαζόμενος πηγαίνει κανονικά στην εργασία του.

Οι εργοδότες είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για την υποχρεοτικότητα των self tests.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Μέσα στα χρονικά των παιχνιδιών με χαρτιά που έχουν μαγέψει γενιές και γενιές, το μπλάκτζακ κατέχει εξέχουσα θέση, υφαίνοντας μια αφήγηση που εκτείνεται από τις αινιγματικές καταβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης. Οκ. Παπανώτας ακ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, κατόπιν πρόσκληση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, ως κοινών εγκληματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του ε
Image
Image

Search