ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κοροναϊός: 1.904 νέα κρούσματα και 60 θάνατοι – Στους 732 οι διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.904, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 363.904 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 48 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.456 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 60, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 11.089 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. 

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 732 (62.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 82.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.199 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 383 (ημερήσια μεταβολή +3.51%).

Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 377 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2έως 106 έτη).

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ούτε οι φιέστες δεν είναι ικανές να χαλαρώσουν και να αποπροσανατολίσουν την Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του έκαναν παρέλαση στους δρόμους της Μαδρίτης πριν μερικά 24ωρα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Η Άστον Βίλα, η οποία την Δευτέρα (13/5) έκανε εκπληκτικό comeback απέναντι στη Λίβερπουλ, εξασφάλισε την παρουσία της στο League Phase του UEFA C . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

H Mάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Τότεναμ, πέρασε στην κορυφή της Premier League με 88 πόντους στο +2 από την δεύτερη Άρσεναλ. Έτσι, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είχαν γραφτεί πολλά. Είχαν ειπωθεί ακόμη περισσότερα και αφορούσαν την Τότεναμ. Ότι δεν θα παίξει το παιχνίδι στα «ίσια», ότι θα σκέφτεται την Άρσεναλ και να μην πάρει το πρωτάθλημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, στην Πάτρα, στη δίκη των 7 αντιεξουσιαστών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και κατοχή εκρηκτικών. Σήμερα, η συζή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της, σήμερα, στην Καβάλα, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τις διοικήσεις του Αστ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου 2024, η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος στου Ζωγρά
Image
Image

Search