ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: Ανοίγουν αύριο τα σχολεία - Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στα Καλάβρυτα

Μπορεί τα σχολεία της Αχαΐας να ανοίγουν τις πύλες τους αύριο Πέμπτη, ύστερα από σχετική απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, καθώς αναμένεται αύξηση της θερμοκρασίας, οπότε θα μπορούν να τηρηθούν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στα Καλάβρυτα όμως το κρύο παραμένει τσουχτερό και οι θερμοκρασίες αρκετά χαμηλές.

Έτσι μετά από σχετική απόφαση του δήμου Καλαβρύτων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Τι ισχύει για τα self-test

Από την υπουργείο Παιδείας, σχετικά με τη διενέγεια των self-test, ανακοινώθηκε ότι: 

«Σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 27.1.2022, οι μαθητές θα διενεργήσουν το self-test σήμερα, Τετάρτη 26.1.2022, και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο αύριο.

Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self-test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή)». 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Άγγελου Τσιγκρή, πρώην γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Φαινόμενα συστηματικής βάναυσης συμπεριφοράς ταλανίζουν τουλάχιστον μια στις τρεις ελληνικές οικογένειες. Κα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λιντς έκλεισε θέση στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό ανόδου στην Premier League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε διέλυσε με 4-0 τη Νόριτς και σε συνδυασμό με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς κέρδισε στο στρίψιμο του νομίσματος και σέρβιρε για να κάνει με το "καλησπέρα" το 1-0. Ο Νικολάς Τζάρι απάντησε άμεσα για το 1-1, γ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το 1-0 έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League, με τον Εργκίν Αταμάν να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής και να στέκεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πληρωθούν οι εργαζόμεν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
Image
Image

Search