ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Έκανε εμβόλιο αντί για... άλλον! - Τον κατάλαβε γιατρός, αλλά πρόλαβε και εξαφανίστηκε

Συναγερμός σήμανε στην τοπική Αστυνομία όταν ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα στην Πάτρα για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40-45 ετών που πήγε να κάνει εμβόλιο αντί κάποιου άλλου!

Όπως αναφέρουν πηγές, ο άνδρας πήγε να εμβολιαστεί χωρίς τα χαρακτηριστικά του να συμφωνούν με τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε, που θα έπρεπε να αντιστοιχούν σε 28χρονο. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από γιατρό, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχυστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Όταν ο άνδρας κατάλαβε πως μάλλον... τον αντελήφθησαν έγινε καπνός, όμως είχε προλάβει να εμβολιαστεί.

Τελικά ο εμβολιασμός δεν καταχωρήθηκε αν και οι γιατροί επικοινώνησαν με τον 28χρονο τηλεφωνικά και ο ίδιος τους είπε πως θα πάει από εκεί αλλά δεν προσήλθε ποτέ. Η Ασφάλεια Πατρών έχει ενημερωθεί για το θέμα και θα μεριμνήσει.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δεν είναι μόνο πως καθυστέρησε περίπου 11 μήνες, ούτε το ότι τελικά "έγινε μόνο για τις φωτογραφίες". Η κύρια θλίψη προκύπτει από το γεγονός πως μία συνάντηση που όφειλε να φέρει σ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Σωματείο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών BeachSoccer, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει το 5ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου (5th International beachsoccercupSpyr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
Image
Image

Search