ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Η Αστυνομία ετοιμάζεται για το «ντέρμπι των αιωνίων» μέσα στο Καρναβάλι

Ειδικό σχέδιο μέσα στον γενικό σχεδιασμό καταρτίζεται από την Ασφάλεια της Πάτρας, γιατί το σαββατόβραδο της κορύφωσης των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, στην Πάτρα, συμπίπτει με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.
Οι αρχές ασφαλείας γνωρίζουν ότι εξάπτονται τα οπαδικά πάθη, ακόμη και μακριά από την πόλη (Πειραιά) κι ως εκ τούτου, το «μαρκάρισμα» της Ασφάλειας Πάτρας στα στέκια οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων, στην Πάτρα, θα είναι πολύ στενό προ, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.
Ειδικότερα, θα δοθεί έμφαση στη λήψη «αθέατων» μέτρων επιτήρησης συγκεκριμένων προσώπων, που στο παρελθόν έχουν «πρωταγωνιστήσει» σε επεισόδια ή έχουν λάβει μέρος σε «καταδρομικές» επιθέσεις σε βάρος Γραφείων που διατηρούν οι Σύνδεσμοι Οπαδών, αλλά και σε κάψιμο οχημάτων, σπάσιμο βιτρινών καταστημάτων κ.λπ.
Οι εντολές στους αστυνομικούς είναι σαφείς: «Μηδενική ανοχή και αντιμετώπιση κάθε απόπειρας, για φασαρίες εν τη γενέσει τους, για να αποτραπεί η συνύπαρξη οπαδών με καρναβαλιστές και επισκέπτες…»!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνάντησης των δύο ηγετών που πραγματοποιείται στην . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με την Jessika Roswall και μίλησαν μεταξύ άλλων για τη συνεργασία των δύο χωρών. Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας στο πλαίσιο της ΕΕ και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι-Π.Ο.Μ., στην οποία ανατέθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία IFMA (International Federation of Muay . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο πληθυσμός μιας… Ελλάδας, δηλαδή 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι, και άλλο 1 εκατομμύριο πολίτες επιπλέον, επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στα τακτικά, τα επείγοντα και τα απογευματινά ιατρεία το περασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 14 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., θα υπ
Image
Image

Search