ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Uncategorised

ο Πορτογάλος άσσος νόσησε απο κορονοιο

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Cristiano Ronaldo, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο «CR7» έχει προσβληθεί από τον Covid-19 στα τεστ που έγιναν, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των Ιβήρων με τη Σουηδία, για το Nations League.

Ο Πορτογάλος αστέρας έμεινε άμεσα εκτός αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αστέρας της Γιουβέντους ήταν ασυμπτωματικός, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε άλλο θετικό κρούσμα στους κόλπους της Εθνικής Πορτογαλίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μόνο στα χαρτιά είναι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό σε ετήσια βάση, αφού ο πληθωρισμός και η εξωπραγματική φορολόγηση των Ελλήνων κατά 37,5%, επί της ουσίας έ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έξι χρόνια μετά τη μεγαλύτερη τραγωδία που έζησε η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς, το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του για την ενο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από 6 έως και 10% ακριβότερο θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με στοιχεία του ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας», γνωστοποιώντας ότι το αρνί και κατσίκι θα αγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιος Κούλογλου, τονίζον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
Image
Image

Search