ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Uncategorised

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 17χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 18χρονη σε χριστουγεννιάτικο πάρτι

Ελεύθερος υπό τον όρο την απαγόρευσης κάθε μορφής επικοινωνίας με τη 18χρονη που τον κατήγγειλε ότι τη βίασε σε χριστουγεννιάτικο πάρτι, αφέθηκε ο 17χρονος κατηγορούμενος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο ανήλικος, μαθητής σε ΕΠΑΛ και οικοδεσπότης του πάρτι, αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται, τονίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας. «Όλη η κατάσταση ήταν ένα αμοιβαίο ερωτικό ξέσπασμα» φέρεται να είπε στην απολογία του, ισχυριζόμενος -μεταξύ άλλων- ότι η καταγγελία είναι ψευδής και δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται, επίσης, να επισήμανε ότι στο πάρτι υπήρχαν αρκετά άτομα και μεταξύ αυτών οι γονείς του.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του ανέφερε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας δεν προκύπτουν ευρήματα κακώσεων και κανένα εύρημα που να συνηγορεί στην πράξη του βιασμού.

Η κύρια ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το επόμενο διάστημα θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε σήμερα ότι δέχθηκε απειλές μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Σλοβάκου ομολόγου του, ενώ ένα μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι τα μέτρα γύ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 6 έως 12 Μαΐου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πλ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δεν είναι μόνο πως καθυστέρησε περίπου 11 μήνες, ούτε το ότι τελικά "έγινε μόνο για τις φωτογραφίες". Η κύρια θλίψη προκύπτει από το γεγονός πως μία συνάντηση που όφειλε να φέρει σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πληρωθούν οι εργαζόμεν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
Image
Image

Search