ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Uncategorised

Πάτρα: Οι τιμές στα καύσιμα και ενώ η έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε!

Έχοντας φτάσει πλέον στο ξεκίνημα της πασχαλινής εξόδου, οι τιμές των καυσίμων στα πρατήρια ανεβαίνουν, έτσι όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, μένοντας όμως πιο φθηνές, σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με το παρατηρητήριο των τιμών η τιμή της αμόλυβδης τόσο στα πρατήρια των καυσίμων της Πάτρας, όσο και σε αυτά της γύρω περιοχής, φτάνει τα 1,92 με 1,94 ευρώ ανά λίτρο, έχοντας μια αυξητική τάση μέχρι τουλάχιστον την Κυριακή του Πάσχα.

Η τάση αυτή φαίνεται να οδηγεί την τιμή της αμόλυβδης κοντά στα 1,95 με 1,96 ευρώ το λίτρο, πλησιάζοντας έτσι τα 2 ευρώ. Τα 2 ευρώ έχει περάσει η τιμή της αμόλυβδης των 100 οκτανίων, καθώς έχει πατήσει τα 2,10 το λίτρο.

Από εκεί και πέρα το πετρέλαιο κίνησης έχει φτάσει τα 1,65 ευρώ το λίτρο, έχοντας και αυτό μια αυξητική τάση για αυτές τις μέρες, ενώ το υγραέριο αγγίζει το 1 ευρώ (0, 98 ευρώ).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι  σχέση με την ίδια περίοδο 1 χρόνο πριν, οι τιμές έχουν παρουσιάσει 5% μείωση για την αμόλυβδη 95 οκτανίων, 5% μείωση για την αμόλυβδη 100 οκτανίων, 8% μείωση για το Diesel και 12% μείωση για το Υγραέριο.

Πάντως, οι όποιες αυξήσεις έχουν σημειωθεί στις τιμές των καυσίμων ελέω του Πάσχα και της απόδραση από τα μεγάλα αστικά κέντρα, δεν φαίνεται να έχουν πτοήσει τους πασχαλινούς εκδρομείς, καθώς η κίνηση τόσο στο εθνικό δίκτυο της περιοχής μας όσο και σε πανελλήνια κλίμακα είναι ήδη από αυξημένη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στη δίνη της ακρίβειας βρίσκονται οι Έλληνες καταναλωτές και ειδικότερα της ακρίβειας των τροφίμων που συνεχίζουν την «τρελή» κούρσα με αμείωτη ένταση, γεγονός που συμβάλλει στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ούτε οι φιέστες δεν είναι ικανές να χαλαρώσουν και να αποπροσανατολίσουν την Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του έκαναν παρέλαση στους δρόμους της Μαδρίτης πριν μερικά 24ωρα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Η Άστον Βίλα, η οποία την Δευτέρα (13/5) έκανε εκπληκτικό comeback απέναντι στη Λίβερπουλ, εξασφάλισε την παρουσία της στο League Phase του UEFA C . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

H Mάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Τότεναμ, πέρασε στην κορυφή της Premier League με 88 πόντους στο +2 από την δεύτερη Άρσεναλ. Έτσι, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, στην Πάτρα, στη δίκη των 7 αντιεξουσιαστών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και κατοχή εκρηκτικών. Σήμερα, η συζή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της, σήμερα, στην Καβάλα, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τις διοικήσεις του Αστ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου 2024, η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος στου Ζωγρά
Image
Image

Search