Υλικά
3/4 κούπας γάλα φρέσκο
1/2 κούπα κακάο
3 αυγά
1/3 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα αλάτι
3-4 σταγόνες βανίλια
1/4 κούπας ζάχαρη
2 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
Άχνη Ζάχαρη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
1. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι (προσοχή να μην έχει πλατικά μέρη, όπως το χερούλι).
2. Σε ένα μίξερ χτυπάμε καλά τα υπόλοιπα υλικά για 2-3 λεπτά.
3. Μεταφέρουμε το μείγμα στο τηγάνι και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC.
4. Ψήνουμε για 20-23 λεπτά και βγάζουμε από τον φούρνο.
5. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς (εδώ θα ξεφουσκώσει) και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.