ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Uncategorised

Τρόμος στο Τελ Αβίβ: Παλαιστίνιος μαχαίρωσε γυναίκα και έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε πλήθος

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τελ Αβίβ, στην περιοχή Ραανανά, με τουλάχιστον 19 ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί σοβαρά ύστερα από επίθεση. Η ιστοσελίδα Jerusalem Post έκανε από την πρώτη στιγμή λόγο για τρομοκρατική επίθεση, κατά την οποία υπήρξε επεισόδιο μαχαιρώματος και λίγο αργότερα όχημα έπεσε πάνω σε περαστικούς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, τρομοκράτης μαχαίρωσε γυναίκα, στη συνέχεια έκλεψε ΙΧ και αργότερα έπεσε, πάνω από μία φορά, με το αυτοκίνητό του σε κόσμο, σε διαφορετικές - κάθε φορά - τοποθεσίες. Ακόμη ο δράστης, άλλαξε τρεις φορές - μετά την επίθεση- αυτοκίνητο. Είναι περίπου 40 ετών, προέρχεται από τη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης και έχει συλληφθεί.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης γράφουν για δεκάδες τραυματίες. Ανάμεσα σε αυτούς ένας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ μεταξύ εκείνων που έχουν ταυτοποιηθεί ένας 34χρονος και ένας 16χρονος που φέρει κακώσεις στο κεφάλι.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια οργάνωση κρύβεται πίσω από το περιστατικό.  Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και περιπολικά. Η ισραηλινή αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά το περιστατικό, διαμηνύοντας ότι ερευνάται, τη στιγμή που έχουν εκδοθεί ειδικές οδηγίες για τον κόσμο.

Μετά την επίθεση εκδόθηκε ανακοίνωση κι από τη δημοτική αρχή που έδωσε εντολή να μείνουν κλειστά τα σχολεία.

Σημειώνεται ότι το συμβάν καταγράφεται σε μία τεταμένη, για τη Μέση Ανατολή, περίοδο, με το Ισραήλ να βρίσκεται σε διαρκή, πλέον, σύγκρουση με τη Χεζμπολάχ που μαχί με τη Χαμάς έχουν κλιμακώσει τις επιθέσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δεν είναι μόνο πως καθυστέρησε περίπου 11 μήνες, ούτε το ότι τελικά "έγινε μόνο για τις φωτογραφίες". Η κύρια θλίψη προκύπτει από το γεγονός πως μία συνάντηση που όφειλε να φέρει σ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Σωματείο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών BeachSoccer, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει το 5ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου (5th International beachsoccercupSpyr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
Image
Image

Search