ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτική Ελλάδα: Ομολόγησε ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη με καταγωγή από την Ηλεία

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, πρόκειται για Έλληνα, 58 ετών ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές, για υποθέσεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά.

Ο άνδρας, που δεν περιγράφεται από τις Αρχές ως τοξικομανής σε προχωρημένο στάδιο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, να έχει ομολογήσει τη δολοφονία, χωρίς όμως να έχει εισέλθει σε λεπτομέρειες.

Ο καθ'ομολογίαν δράστης μετέβη στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου, για να πουλήσει το κινητό της κοπέλας, αμέσως μετά τη δολοφονία της. Εκεί οι κάμερες ασφαλείας  του καταστήματος τον κατέγραψαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε το πρόσωπό του και οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και έχει ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Το κίνητρό του φαίνεται πως ήταν η ληστεία, καθώς ήθελε να αρπάξει την τσάντα του θύματός του, η οποία θεωρούσε ότι περιείχε πολύτιμα αντικείμενα, όταν εκείνη αντιστάθηκε όμως, ακολούθησε το μοιραίο.

Η 32χρονη κοπέλα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου, στο Β Νεκροταφείο της Αθήνας, όπου είχε πάει για να επισκεφθεί το μνήμα στενού της φίλου που είχε φύγει από τη ζωή μερικούς μήνες πριν.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κηλίδες αίματος σε πολύ μεγάλη απόσταση και εκτιμούν ότι ο δράστης κυνηγούσε τη γυναίκα, η οποία όμως δεν πρόλαβε να ζητήσει βοήθεια. Η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο νεκροταφείο όταν δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά, ανάμεσα σε δυο μνήματα, που όμως βρίσκονται  σε απόσταση από το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην άγρια δολοφονία, είναι ένα μαχαίρι με λάμα τουλάχιστον 2 εκατοστών, ενώ το θύμα έφερε μαχαιριές σε πλάτη, στήθος και κοιλιά, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι καταδιώχθηκε άγρια από το δολοφόνο  πριν την αφήσει αιμόφυρτη.

Φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την τσάντα, το κινητό ή κάποιο άλλο από τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης κοπέλας, αν και «χτένισαν» όλη την περιοχή, γεγονός που έκανε τις Αρχές να εκτιμούν πως ο δολοφόνος ενδεχομένως να είχε πάρει μαζί του τη τσάντα και το κινητό της.

 

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, καταφέρνοντάς της 14 μαχαιριές.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου, για να πουλήσει το κινητό της κοπέλας, αμέσως μετά τη δολοφονία της. Οι εκεί κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε το πρόσωπό του και οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και έχει ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Η υπόθεση της δολοφονίας της έχει προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση και πολλά ερωτηματικά.Η 32χρονη από την πλευρά του πατέρα της κατάγεται από την Ηλεία.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search