ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Αιτωλοακαρνανία η κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του

Η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος των Αγίων Αναργύρων, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, ολοκληρώνεται σήμερα στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων με την κηδεία της 49χρονης Ελένης Χερουβείμ, της 70χρονης Βασιλικής Χερουβείμ και της μόλις τριών ετών Μυρτούς-Πετρίνας, που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ τα ξημερώματα Δευτέρας από τον 46χρονο αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη.

Η σορός του δράστη και αυτόχειρα θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία και εκεί θα τελεστεί η κηδεία του, με την ηλικιωμένη μητέρα του και τον αδερφό του να είναι συγκλονισμένοι από την αποτρόπαια πράξη του.

Η κυρία Ευτυχία μητέρα του Χρήστου Ζαπαντιώτη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του. Βρίσκεται κλεισμένη μέσα στο σπίτι της στο χωριό Πατιόπουλο του δήμου Αμφιλοχίας και ζει το απολυτό δράμα ενώ στο πλευρό της βρίσκονται στενοί συγγενείς.

"Δεν μπορώ να το αντέξω" δήλωσε αρχικά με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του δολοφόνου των Αγίων Αναργύρων που σόκαρε το Πανελλήνιο με το αποτρόπαιο έγκλημα του.

Αποκαλύψεις για την τραγωδία:

Άνοιξαν τα στόματα στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων, όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα από τον αστυνομικό-δράστη και αυτόχειρα, με θύματα το παιδί του, την γυναίκα του και την πεθερά του.

Μετά τις πρώτες μαρτυρίες ότι έπεσαν από τα σύννεφα, οι γείτονες αποκαλύπτουν τώρα ότι υπήρχαν φωνές και καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 κάποιοι από τους γείτονες ανέφεραν ότι ήταν έτοιμοι να κάνουν καταγγελία στην αστυνομία, αλλά τους διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα έπαιρναν διαζύγιο, ενώ άλλοι φοβήθηκαν διότι ήταν αστυνομικός και θα έμπλεκαν.

Αποκαλυπτική και η καταγγελία συγγενούς του δράστη ότι δεν άντεχε ο αστυνομικός μετά τις προστριβές που είχε με την πεθερά του και ζητούσε να φύγει από το σπίτι για να μην μένουν πλέον κοντά, ενώ οι ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha η πεθερά του δράστη είχε αλλάξει μετά τον θάνατο του γιού της και δημιουργούσε προβλήματα στο ζευγάρι.

Όπως ανέφερε ο Alpha αιτία των τσακωμών ήταν η πεθερά που υποτιμούσε τον δράστη συνεχώς, επειδή ήταν αστυνομικός ενώ η κόρη της ήταν γιατρός, όπως και η ίδια.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κινητικότητα στην Καμάρα. Σημαντική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση, ενόψει του ντέρμπι στη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μία ξεχωριστή ημέρα συγκίνησης και χαράς ήταν η χθεσινή στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας που πλημμύρισε από τους ανθρώπους που έχουν συνδεδεμένες με αυτό μνήμες από τη λειτουργία του ω . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το Associated Press, διασώστες προσπαθούν να προσεγγίσουν ένα ελικόπτερο, που ενεπλάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
Image
Image

Search