ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αλαλούμ με τις πληρωμές οφειλών σε 12 δόσεις

Όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις των φυσικών προσώπων προς το δημόσιο, θα μπορούν να πληρώνονται ηλεκτρονικά και σε πολύ μικρότερες δόσεις, ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ράνια Αντωνοπούλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9FM».

Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι είμαστε ακόμα μακριά από κάτι τέτοιο (δεν είναι άμεσης προτεραιότητας), ενώ σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνονται σενάρια ότι θα μπορούν να ξεκινήσουν οι πληρωμές άμεσα και να γίνει συμψηφισμός κατά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι δεν έχει συζητηθεί καν με τους Θεσμούς το ενδεχόμενο 12 μηνιαίων δόσεων, παρά μόνο το σενάριο των 6 μηνιαίων δόσεων, το οποίο δεν έχει επί της ουσίας διαφορά με τις τρεις διμηνιαίες δόσεις.

Οι δώδεκα δόσεις συνεπάγονται συνέχιση πληρωμών στο επόμενο έτος και γι’ αυτό δεν φαίνεται να είναι στο τραπέζι.

Τι ανέφερε η Ράνια Αντωνοπούλου

Όπως είπε η Ράνια Αντωνοπούλου για το συγκεκριμένο θέμα το οικονομικό επιτελείο έχει κάνει σχετική μελέτη η οποία θα γίνει γνωστή μέσα στον Ιανουάριο.

Με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δόσεων, οι οποίες θα φτάνουν τις 12, στόχος είναι να μειωθούν οι ληξιπρόσθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, αλλά και να μπορούν όλα τα φυσικά πρόσωπα με οφειλές προς το δημόσιο να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους, χωρίς επιβάρυνση και σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλη με τις πληροφορίες ν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε αστυνομία και   ΕΚΑΒ καθώς άνδρας 68 ετών επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου. Ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων της σχημάτισαν αστυνο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search