ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κλήρωση σήμερα για τα 1000 ευρώ στη Φορο- λοταρία!

Το... χιλιάρικο από τη λοταρία των αποδείξεων διεκδικούν ξανά οι φορολογούμενοι που χρησιμοποιούν κάρτες για τις αγορές τους.

Η λοταρία των αποδείξεων κληρώνει σήμερα  και δίνει από ένα… χιλιάρικο σε 1.000 τυχερούς.

Στη δημόσια κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα, θα συμμετέχουν πάνω από 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι οι οποίοι πραγματοποίησαν εντός του Ιανουαρίου τσυναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή με άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών.
Λοταρία… as usual!

Από την κλήρωση θα προκύψουν 1.000 λαχνοί, σε καθέναν από τους οποίους θα αντιστοιχεί χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ. Θα κληρωθούν επίσης κι άλλοι 1.000 αναπληρωματικοί λαχνοί. Σε περίπτωση που περισσότεροι από ένας τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο των 1.000 ευρώ μόνο μία φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Τα χρηματικά έπαθλα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που οφείλει να έχει δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο σύστημα TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

Τα χρηματικά έπαθλα της νέας κλήρωσης θα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα, δεν θα αποτελούν εισόδημα και δεν θα υπαχθούν σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ΓΕΛ οι Πανελλήνιες εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και από σήμερα Δευτέρα (17.06.2024) αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί (17/6) στις 08:00 αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια για την απολογία του,ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από χθες για ενδοοικογενειακή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε τη μάχη με δύσκολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
Image
Image

Search