ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Υπέκυψε ο πρόσφυγας που τραυματίστηκε σε τροχαίο κοντά στο λιμάνι(ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 24χρονος Αφγανός που παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην οδό Ακτή Δυμαίων, από όχημα που οδηγούσε 20χρονος Πατρινός.

Στο σημείο που έγινε το συμβάν, βρίσκονται συγκεντρωμένοι μετανάστες και επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ με το φόβο επεισοδίων να είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Αρχική Ενημέρωση 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της οδού Ανθείας πολύ κοντά στο λιμάνι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διερχόμενο ΙΧ όχημα παρέσυρε πεζό που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και πρόκειται για πρόσφυγα.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον οδηγό του ΙΧ που παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος διακομίστηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο.

Παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού από Ι.Χ στην Ακτή Δυμαίων

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:  1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,  2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατομαχίες’’, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βίαστη Δυτική ΕλλάδαΑπό τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής Πάτρας». Μία πρωτοβο
Image
Image

Search