ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χωρίς επεισόδια oι πορείες στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στην Πάτρα -Δείτε φωτό

Χωρίς επεισόδια και ειρηνικές ήταν οι δύο πορείες  στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Η πρώτη ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου και οργανώθηκε από το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η δεύτερη είχε αφετηρία το Παράρτημα και οι συγκεντρωμένοι πρόσκεινταν  στο λεγόμενο αντεξουσιαστικό χώρο. Πέραν ορισμένων συνθημάτων σε τοίχους, κανένα παρατράγουδο δεν σημειώθηκε.

Η αστυνομική παρουσία ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και είναι χαρακτηριστικό ότι επικεφαλής των μονάδων ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας , ταξίαρχος, Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο οποίος έδινε εντολές μέσω ασυρμάτου στο  δρόμο και όχι από το κέντρο επιχειρήσεων της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. Η πορεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε παλμό και η συμμετοχή έφθανε τα 350 άτομα, ενώ λιγότεροι ήταν οι συμμετέχοντες στην πορεία του Παρατήματος, μιας και δεν ξεπερνούσαν τα 250 άτομα. Αρκετοί δρόμοι του κέντρου είχαν αποκλειστεί και δόθηκαν στην κυκλοφορία όταν ολοκληρώθηκαν οι πορείες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search