ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επτά συλλήψεις για τα επεισόδια - Τρεις αστυνομικοί τραυματίες και μια γυναίκα - 21 προσαγωγές

"Βροχή" από βόμβες μολότοφ που έφτασαν τις 50 , πυροτεχνήματα , κροτίδες , γκαζάκια και το κέντρο της Πάτρας θύμιζε πεδίο μάχης το βράδυ της Παρασκευής στο τέλος της πορείας για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου που ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 από το παράρτημα.

Τα επεισόδια έγιναν επί της οδού Κορίνθου, στο ύψος της οδού Αγ. Νικολάου, όταν άτομα του αντιεξιουσιαστικου χώρου επιτέθηκαν με τα παραπάνω "όπλα" εναντίον των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. 

Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη ρίψη χημικών και άρχισαν να κυνηγούν τις ομάδες που δεν κατάφεραν να εισέλθουν στον χώρο του πρώην παραρτήματος και κινήθηκαν προς την περιοχή της Αγ. Σοφίας, όπου και παρέμειναν για ώρα επί της πλατείας.Από τα επεισόδια 3 αστυνομική τραυματίστηκαν ελαφρά και μιά γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Έγιναν συνολικά 21 προσαγωγές, εκ των οποίων 7 άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενα για 4 κουκουργήματα και 3 πλημμελήματα!

Αργά τη νύχτα ομάδες αντιεξουσιστών διαδήλωσαν έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαϊας συμπαραστεκόμενοι στους συλληφθέντες. 

Νεότερα: Κρυφτούλι της Αστυνομίας με τους αντεξουσιαστές. Μετά από επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ κατά μήκος της Κορίνθου, η πορεία διαλύθηκε. Οι συγκεντρωμένοι έτρεξαν στην πλατεία Αγ. Σοφίας. Έγιναν 19 προσαγωγές και 4 συλλήψεις.

Ωρα 21:05 : Μέχρι την Αγία Σοφία κυνήγησαν οι αστυνομικοί τους ταραξίες που προκάλεσαν επεισόδια στο κέντρο της ΠάτραςΟι προσαγωγές συνεχίζονται 

Νεότερα: Αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών. Η ΕΛΑΣ απάντησε με δακρυγόνα. Μια γυναίκα αλλά και ένας άνδρας της αστυνομίας έχουν τραυματιστεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί εκτεταμένα επεισόδια. Πάνω  από 20 μολότοφ έπεσαν στην οδό Κορίνθου με τους άνδρες των ΜΑΤ να απαντούν με απανωτές ρίψεις χημικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντεξουσιαστές πέταξαν και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Έχουν γίνει αθρόες προσαγωγές και η κατάσταση παραμένει τεταμένη. 

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας.  Οι αντεξουσιαστές έστριψαν από την οδό Γούναρη στην οδό Κορίνθου Οι περισσότεροι έχουν φορέσει κράνη και μαντήλια με σκοπό να κρύψουν τα πρόσωπά τους. H Αστυνομία προσπαθεί να τους απωθήσει με ρίψεις χημικών. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search