ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δ. Αχαία : Λαθροθήρας με τζετ σκι πυροβόλησε στο πάρκο της Στροφυλιάς κατά πολιτών - Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Νεότερα: Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 33χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη θύρα .Πιο συγκεκριμένα, στις 26-12-2019 το απόγευμα, στην Λιμνοθάλασσα Προκοπού Καλογριάς, της Δυτικής Αχαΐας, ο 33χρονος επιβαίνοντας σε τζετ σκι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, εναντίον τεσσάρων ημεδαπών, που βρίσκονταν στο σημείο, προκειμένου να εντοπίσουν λαθροκυνηγούς πτηνών. Μετά τον πυροβολισμό ο δράστης διέφυγε με το τζετ σκι, ενώ δεν δηλώθηκε στους αστυνομικούς τραυματισμός από τους τέσσερις παθόντες. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν τον 33χρονο, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πρώτη Ενημέρωση:Πρωτοφανείς καταστάσεις στο προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου-Στροφυλίας στα σύνορα Αχαΐας και Ηλείας, καταγγέλλονται από μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δραστήριο μέλος της Κίνησης βρέθηκε χθες, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στην περιοχή και δέχθηκε, μαζί με φίλους τους, τα πυρ λαθροθήρα που βρισκόταν πάνω σε τζετ σκι.

Ο Κ.Γ. δημοσιοποίησε το περιστατικό μέσω της ιστοσελίδας apokalypseis.com. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το μέλος της ΟΙΚΙΠΑ, χθες στις 4 το απόγευμα κι ενώ βρισκόταν στην λιμνοθάλασσα του Πρόκοπου μαζί με φίλους του και προσπάθησε να καταγράψει μια ακόμη παράνομη επιδρομή λαθροθήρων.

Προσέγγισε το σημείο όπου βρίσκονταν ένας λαθροθήρας με τζετ σκι κι εκείνος πυροβόλησε εναντίον τους χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσει. Η παράνομη δράση του λαθροθήρα συνεχίστηκε και στο σημείο έφθασαν δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ..

Το μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας που δέχθηκε την επίθεση και η παρέα του κλήθηκαν κι έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εντός του Λιμεναρχείου Πάτρας καθώς υπήρξε αρχικά διαφωνία για το ποια υπηρεσία έπρεπε να αναλάβει το συμβάν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε βάρος του λαθροθήρα, σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νόμου περί θήρας καθώς στην εν λόγω προστατευόμενη περιοχή απαγορεύεται αυστηρά το κυνήγι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Χρηματοδότηση έως και στο 65% των δαπανών τους ή έως και 500.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν επιχειρήσεις σε κλάδους όπως η εστίαση και ο τουρισμός, μέσα από το πρόγραμμα «Εξοικο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για τη νέα ήττα της Άστον Βίλα, κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League, λέγοντας πως υπάρχει κούραση στο ρόστερ, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. "Δεν είναι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θήβα, όπου ένα μωρό μόλις ενάμιση έτους έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λεβερκούζεν όχι μόνο έσπασε την κατάρα της Φρανκφούρτης όπου έχει πέντε ήττες τις τελευταίες πέντε σεζόν, αλλά ξέσπασε με 5-1 στην Άιντραχτ για την 32η αγωνιστική της Bundesliga. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Άνω Καστρίτσι της Πάτρας, αναβιώνει το μοναδικό έθιμο της «Λέησης» Όπως αναφέρει: ο Κώστας Μπουρδούλης στην ομάδα του facebook Πάτρα η Πόλη της Καρδιάς μας: "Αν ανηφορήσετε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως καταγράφηκαν στην Δυτ
Image
Image

Search