ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεχείλισε το ποτήρι της... υπομονής - Διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών : "Οι πολιτικές του Υπ. Παιδείας σκοτώνουν τους εκπαιδευτικούς"

Νεότερα:Σε συμβολικό αποκλεισμό της Ακτής Δυμαίων στο ρεύμα προς Πάτρα, στο ύψος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης προχώρησαν οι εκπαιδευτικοί που διαμαρτύρονται και ζητούν να σταματήσουν συνάδελφοί τους να χύνουν το αίμα τους στην άσφαλτο.

Προηγούμενη Ανάρτηση: Κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην Πάτρα πραγματοποίησε την Παρασκευή η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Αχαΐας. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: "Η Α ΕΛΜΕ Αχαΐας με αφορμή τον άδικο χαμό των συναδέλφων, στο δρόμο-καρμανιόλα Πατρών-Πύργου, καθώς αυτοί επέστρεφαν από την εργασία τους, καλεί τους συναδέλφους σε παράσταση στη Π.Δ.Ε. (Ακτή Δυμαίων), την Παρασκευή 17-1-2020 στις 12:30 μ.μ. Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων το Δ.Σ. προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας από 11 π.μ. ως 2 μ.μ.

Οι πολιτικές του Υπ. Παιδείας σκοτώνουν τους εκπαιδευτικούς!!!

Οι εκπαιδευτικοί δίνουν τη ζωή τους στις τάξεις και στα σχολεία. Δεν μπορούν όμως να δίνουν και το αίμα τους στις τεράστιες μετακινήσεις καθημερινά και επί χρόνια. Το φονικό δυστύχημα μετά το κουραστικό σχολείο στο δρόμο του μαρτυρίου, όπως η Πατρών-Πύργου, αναδεικνύει, εκτός από το χαμό 2 συναδέλφων και τον τραυματισμό άλλων 2, όλο το εργασιακό ζήτημα των εκπαιδευτικών (που έχει και εκπαιδευτικές βεβαίως απολήξεις)

Ο λαός, εκτός από τις ντόπιες ελίτ κάθε είδους, υπέφερε κι ακόμα υποφέρει από τις κεντρικές πολιτικές των ΕΕ, ΔΝΤ, ΟΟΣΑ, ΝΑΤΟ. Ανάμεσα σ’ αυτούς οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι μόνοι που διορίζονται στο δημόσιο από άκρο σε άκρο της χώρας, εργάζονται επί χρόνια μακριά από τον τόπο κατοικίας, σχεδόν οι μόνοι που δεν μεταφέρονται με «υπηρεσιακά αυτοκίνητα» και οι μόνοι που εργάζονται σε διαφορετικούς χώρους εργασίας (σχολεία) ακόμα και την ίδια ημέρα.

Στην εποχή των μνημονίων η αθλιότητα παράγινε: έπεσε κατά μ.ό. ο μισθός περί το 45%, δεν έγινε ακόμα κανένας μόνιμος διορισμός από το 2010 (μόνο υποσχέσεις ελάχιστων), μειώθηκαν οι συντάξεις (όπως σε όλους) και δεν λειτουργεί όλο το σύστημα υπηρεσιακών μεταβολών: κάλυψη των οργ. κενών με μεταθέσεις και διορισμούς, γήρανση του διδακτικού προσωπικού, αύξηση του διδακτικού και εργασιακού ωραρίου, αύξηση των μαθητών στα τμήματα, κλείσιμο σχολικών τμημάτων, σχολείων και εκπαιδευτικών δομών, έλλειψη ουσιαστικής βοήθειας για την ελάφρυνση του άγχους του πλέγματος γονιών-μαθητών (άρα αύξηση του εκπαιδευτικού στρες), κλπ.

Οι εκπαιδευτικοί, δέχονται καθημερινό μπούλινγκ, εργάζονται το 1/3 σε πάνω από 2 σχολεία την εβδομάδα, οι μεταθέσεις ελάχιστες και οι μακρινές μετακινήσεις συνεχίζονται επί δεκαετίες, οι αποσπάσεις με το σταγονόμετρο, σχεδόν εξάλειψη των οδοιπορικών και η συντήρηση των προσωπικών ΙΧ στις πλάτες των ελάχιστα αμειβόμενων, πολλοί δρόμοι καρμανιόλες ή με υπερβολικά διόδια... Κανείς δεν συζητά τις μετακινήσεις με υπηρεσιακά αυτοκίνητα ή κάλυψη της συντήρησης των ΙΧ. Και πάει λέγοντας.

Στη μνήμη και των δύο εργασιακά χαμένων συναδέλφων και καταθέτοντας τα δημόσια συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των πατρινών συναδέλφων και στο σχολείο τους:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Κυβέρνηση

1) Κίνητρα να συνταξιοδοτηθεί το γηρασμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, ώστε να πάμε σε μαζικές μεταθέσεις, βελτιώσεις και εν γένει «Υπηρ. Μεταβολές».

2) Μαζικές αποσπάσεις σε όσους είναι μακριά από τον τόπο τους για πολλά χρόνια εκεί που ζουν με την οικογένειά τους.

3) Άμεση επαναφορά του διδ. ωραρίου στην πριν του 2013 κατάσταση. Άμεση μείωση των μαθητών στα τμήματα.

4) Καμία μετακίνηση πέραν των 2 σχολείων. Αποζημίωση για κάθε μετακίνηση σε άλλο σχολείο και μείωση του διδ. ωραρίου, αν συμβαίνει.

5) Ο χρόνος μετακίνησης να υπολογίζεται στο εργασιακό ωράριο. Καμία μετακίνηση σε άλλο σχολικό συγκρότημα την ίδια ημέρα.

6) Τα θλιβερά αυτά περιστατικά να χαρακτηρίζονται εργατικά ατυχήματα όταν οι συνάδελφοι μετακινούνται εκτός της έδρας κατοικίας τους ή σε 2 και πάνω σχολεία εντός έδρας την ίδια ημέρα.

7). Η συμπλήρωση του διδακτικού ωραρίου πέραν τους ενός σχολείου να γίνεται με κριτήρια που θα μειώνουν τις μετακινήσεις και τις αποστάσεις.

8) Να φτιαχθούν οι δρόμοι καρμανιόλες, όπως η Πατρών –Πύργου. Δωρεάν διόδια για τους εκπαιδευτικούς

Καλούμε την ΟΛΜΕ

Με αφαρμή αυτό το ανατριχιαστικό γεγονός, όπως κι άλλα στο παρελθόν εργασιακά ατυχήματα, να αναδείξει άμεσα με Γεν. Συνελεύσεις και σχετική εισήγηση όλο το φάσμα του εργασιακού των καθηγητών, μαζί με το εκπαιδευτικό των μαθητών-καθηγητών

Καλούμε τις ΕΛΜΕ Δυτ. Ελλάδας

1) Σε άμεσες αντιδράσεις σε πλαίσιο, όπως το παραπάνω στην Περιφ. Δ/νση Δυτ. Ελλάδας

2) Σε διαρκή συντονισμό για την αλλαγή πολιτικής του υπουργείου και των κυβερνήσεων που αφενός μειώνει τη Γνώση στους μαθητές και αφετέρου συνθλίβει και σκοτώνει τους εκπαιδευτικούς.

Το δυστύχημα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και έκανε το ποτήρι της υπομονής να ξεχειλίσει:

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 21 Ιανουαρίου στην Αθήνα, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη. Στη συνάντηση θα παραβρεθούν τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης που έχει συσταθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο, o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλειος Γιαννόπουλος, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, με στόχο να υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το έργο.Αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, τονίζοντας πως σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο έργο, «ο χρόνος που χάνεται δεν είναι μόνο χρήμα, δηλαδή υστέρηση ανάπτυξης, αλλά και… ζωή, που δεν αναπληρώνεται ποτέ και με τίποτα». Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης, εξέφρασε τη θλίψη του  για το τραγικό  δυστύχημα, με θύματα δύο εκπαιδευτικούς,  υπογραμμίζοντας ότι οι ευθύνες για την πολύχρονη "περιπέτεια" του έργου είναι πολλές, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. «Ένας δρόμος που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, ακόμα μας στοιχειώνει. Και κάθε μέρα που περνάει, με κίνδυνο να χάνονται και άλλες ζωές, είναι μία μέρα που δεν γυρνάει πίσω, άρα μια μέρα πένθους για όλους μας» ανέφερε.Ο κ. Φαρμάκης ευχήθηκε στο σύνολο των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας προσωπική και οικογενειακή υγεία, καθώς επίσης και δύναμη προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν έργο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Και κατέληξε ως εξής: «Η δέσμευσή μας απέναντι στους πολίτες του τόπου μας, ότι θα διεκδικήσουμε την ανάπτυξή του και θα υπερασπιστούμε τα δίκαια συμφέροντά του, ισχύει στο απόλυτο. Γι’ αυτό και η διεκδίκηση κατασκευής ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, ώστε να απαλλαχθούμε από την καρμανιόλα, δεν έχει αστερίσκους και δεν θα ακυρωθεί ποτέ και για κανέναν λόγο».

Πατρών - Πύργου: "Φτάνει πια, ως εδώ"! Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων αποκλεισμών της εθνικής οδού

Σε μισάωρο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος του κόμβου των Λεχαινών, προχώρησαν την ημέρα της κηδεία των δύο εκπαιδευτικών στις 11:00 το πρωί κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της Ηλείας, με αίτημα την κατασκευή του δρόμου.Ο συμβολικός αποκλεισμός έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, έπειτα από τον θάνατο δύο εκπαιδευτικών σε τροχαίο που συνέβη την περασμένη Δευτέρα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου. Οι δύο εκπαιδευτικοί υπηρετούσαν σε λύκειο των Λεχαινών και έχασαν την ζωή τους την στιγμή που επέστρεφαν στην Πάτρα.Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «προχωρήσαμε στην σημερινή κινητοποίηση, για να στείλουμε το μήνυμα ότι το έργο της εθνικής οδού πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα», λέγοντας χαρακτηριστικά, «ως εδώ και μη παρέκει». Άλλωστε, όπως προσέθεσε, αίτημα όλων των δημάρχων είναι πως το συγκεκριμένο έργο είναι άμεσης προτεραιότητας.Σχετικά με το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων, ο δήμαρχος είπε ότι θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του υπουργείου Υποδομών.

Ανακοίνωση του δημάρχου δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά με αφορμή ένα ακόμη θανατηφόρο στην Πατρών – Πύργου:  “Ο  φόρος αίματος  στην Πατρών Πύργου συνεχίζεται  και αυτή τη φορά αποδόθηκε από δυο άξιους εκπαιδευτικούς που έχασαν την ζωή τους, επιστρέφοντας από την εργασία τους. Ο κατάλογος των  εκατοντάδων νεκρών τα τελευταία δέκα χρόνια, συνεχίζεται σε ένα δρόμο που έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί από το 2012. Η Δυτική Αχαΐα δεν μπορεί να περιμένει άλλες καθυστερήσεις σε ένα δρόμο  που θα έπρεπε ήδη  να έχει κατασκευαστεί, να είναι σύγχρονος, εξασφαλίζοντας ασφαλή διέλευση. Χρειάζεται αποφασιστικότητα από την πολιτεία και τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε το έργο να ξεκινήσει άμεσα. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των άτυχων ανθρώπων”.

Την παρέμβαση του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου, προκάλεσε ο τραγικός θάνατος των δύο καθηγητών σε τροχαίο στην "καρμανιόλα" της Πατρών - Πύργου. Συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:  Μέ πόνο ψυχῆς Σᾶς γράφω αὐτό τό γράμμα ἐπιθυμώντας ἀφ’ ἑνός μέν, νά Σᾶς καταστήσω κοινωνόν τῆς βαθυτάτης θλίψεως ἡ ὁποία κατέκλυσε τήν ψυχή μας κατά τήν κηδεία δύο ἐγκρίτων Ἐκπαιδευτικῶν, οἱ ὁποῖοι ἂφησαν κατ’ αὐτάς τάς ἡμέρας, τήν τελευταία τους πνοή στήν φονική ὁδό Πατρῶν-Πύργου, ὃπου ἒχουν δυστυχῶς φονευθῆ πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας, κυρίως νέοι, ἀφ’ ἑτέρου δέ, νά Σᾶς παρακαλέσω, ὃπως ἐντείνετε τίς προσπάθειές Σας, ὣστε νά ληφθοῦν ὡς οἷον τε τάχιστα ἀποφάσεις προκειμένου νά ἀρχίσουν ἐπιτέλους οἱ ἐργασίες, νά προχωρήσουν καί νά περατωθοῦν, στήν τόσο προβληματική καί πολυσυζητημένη ὁδό Πατρῶν-Πύργου.

Ἐπί τῶν προηγουμένων Κυβερνήσεων, ἒγιναν πολλές παρεμβάσεις ἀπ’ ὃλους τούς Φορεῖς, βεβαίως καί ἀπό τήν Ἱερά Μητρόπολη Πατρῶν. Πολλές ὑποσχέσεις ἐδόθησαν καί πολλοί προγραμματισμοί ἒγιναν. Ὃμως φῶς στήν συγκεκριμένη περίπτωση, δυστυχῶς, δέν ἐφάνη.Χαρακτηριστικό τῆς καταστάσεως ἡ ὁποία ἐπικρατεῖ στό συγκεκριμένο δρόμο, εἶναι ἡ ὀνομασία πού τοῦ ἒχει δοθῆ ἀπό πολλούς, «ὁδός θανάτου». Κάνετε ὃ,τι εἶναι δυνατόν, ὣστε νά μή θρηνήσωμε ἂλλα θύματα καί νά μή προστεθοῦν ἂλλοι ἀνάπηροι στίς ἑκατοντάδες τῶν προηγουμένων. Ὁ δρόμος αὐτός εἶναι ἂκρως ἐπικίνδυνος.

Τό γράμμα μου αὐτό γράφτηκε ὡς χρέος πατρικό, στή μνήμη τῶν δύο Ἐκπαιδευτικῶν, οἱ ὁποῖοι ἂφησαν τήν τελευταία τους πνοή στήν ὁδό Πατρῶν-Πύργου, ἀλλά καί στήν μνήμη ὃσων ἒβαψαν μέ τό αἷμα τους, αὐτό τό δρόμο ἐπί τόσα ἒτη. Ἐπίσης ἐγράφη ὡς χρέος πρός ὃλους ὃσοι φέρουν διά βίου τό βάρος τῆς ἀναπηρίας, ἐξαιτίας αὐτῆς τῆς ὁδοῦ, ἀλλά καί ὡς χρέος ἒναντι ὃλων τῶν συμπολιτῶν μας, ὃλων τῶν συνανθρώπων μας, Ἀχαιῶν, Ἠλείων καί ἂλλων πού διέρχονται ἀπό τό δρόμο αὐτό. Τέλος, προσθέτω κοντά στά ὃσα προηγουμένως ἀνέφερα καί τά ὁποῖα ἒχουν τό πρώτιστο ἐνδιαφέρον καί τούς λόγους τούς πολιτιστικούς καί ἱστορικούς, οἱ ὁποῖοι ἐπιβάλλουν στήν Κυβέρνηση νά ἀρχίσῃ ἂμεσα τήν κατασκευή τοῦ δρόμου.

Ἡ Πάτρα εἶναι ἡ τρίτη πόλις τῆς Ἑλλάδος, ἒχει τό τρίτο λιμάνι, εἶναι πόλις πού ὂχι μόνο τήν ἐπισκέπτονται πλήθη ἀνθρώπων, Ἑλλήνων καί ἂλλων, ἀλλά καί δι’ αὐτῆς κατευθύνονται, διά τῆς ὁδοῦ Πατρῶν-Πύργου, στήν Ἠλεία, (ἡ ὁποία ἒχει ἐπίσης μεγάλο ἱστορικό ἐνδιαφέρον), Μεσσηνία, νησιά Ἰονίου κ.λ.π. Μέ τήν πίστη καί ὂχι ἁπλῶς μέ τήν ἐλπίδα, ὃτι θά εἰσακουσθοῦν οἱ ἐκκλήσεις καί παρακλήσεις μας γιά τό συγκεκριμένο θέμα,  Σᾶς ἀσπάζομαι ἐν Κυρίῳ, εὐχόμενος ὑγιεία καί εὐλογία παρά Θεοῦ, στήν ἐπιτέλεση τοῦ πολυευθύνου ἒργου Σας.

+ Ο ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Νικολάου για Πατρών Πύργου: Συστράτευση φορέων για κινητοποιήσεις

“ Δεν πάει άλλο με το αίμα που χύνεται στην Πατρών – Πύργου. Στο Όσλο τα ποσοστά θανάτων από τροχαία ατυχήματα αντιστοιχούν σε έναν νεκρό το χρόνο, όταν στην Ελλάδα οι άνθρωποι που χάνονται στο δρόμο αντιστοιχούν στο πληθυσμό ενός μικρού χωριού. Δυστυχώς , άλλη μια φορά που η χώρας μας κατέχει πρωτιά με αρνητικό πρόσημο. Γι’αυτό το λόγο, καλώ όλα τα μέλη του Δημοτικών συμβουλίων και των δύο νομών, της Ζακύνθου μαζί με την Περιφέρεια  καθώς και όλων των φορέων / συλλόγων του κάθε Δήμου σε δραστικές  και άμεσες κινητοποιήσεις. Κατόπιν συνεννοήσεως να ορίσουμε ημερομηνία αποκλεισμού του δρόμου στο ύψος του Βουπρασίου στα σύνορα των δύο Νομών Αχαΐας- Ηλείας . Επίσης, να οργανώσουμε μια αποφασιστική και έντονη παρουσία διαμαρτυρίας στο Υπ. Υποδομών ζητώντας  την ριζική λύση του προβλήματος που έχει οδηγήσει στο θάνατο τόσους συνανθρώπους μας τα τελευταία χρόνια και το φαινόμενο συνεχίζεται, όπως απεδείχθη χτες με την τραγική απώλεια δύο ατόμων.Ήρθε η στιγμή που αυτός ο αιματοβαμμένος οδικόςάξονας, ο εφιάλτης οδηγών και κατοίκων επιβάλλεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο χρόνος, δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι με το μέρος μας για αυτό και οι αντιδράσεις μας πρέπει να είναι άμεσες και οριστικές. Πρέπει να δοθούν άμεσα όλες οι εγκρίσεις,ώστε προχωρήσουμε στις απαραίτητες διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου, έως τότε όμως  μπορούμε να προβούμε σε κάποιες προσωρινές λύσεις, με στόχο να περιορίσουμε όσο μπορούμε την επικινδυνότητα του δρόμου, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση κορυνών στα γνωστά σημεία στα οποία συμβαίνουν τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα, στο κλείσιμο των παράδρομων από τους οποίους κάποιοι οδηγοί μπαίνουν ανεξέλεγκτά  στην Ε. Ο και φυσικά στην αύξηση της αστυνόμευσης. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να υπενθυμίσουμε σε όλους τους οδηγούς την ανάγκη για περισσότερη προσοχή από μέρους τους, τηρώντας με συνέπεια τα όρια ταχύτητας και εφαρμόζοντας με ευλάβεια όλους τους Κώδικες Οδικής Κυκλοφορίας’’.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης δι . . .
LIFE STYLE

Tο 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Έλενα Παπαρίζου. Αν και η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα επιβεβαιώθηκε κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκόνης” που έχει κατακλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομ
Image
Image

Search