ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Eμπορικός:«Ούτε ένα ευρώ την Κυριακή-Έμποροι κλείστε τα μαγαζιά»

 Σε ανακοίνωσή του προς τα μέλη του ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος της Πάτρας προτρέπει τα καταστήματα μέλη του την Κυριακή 19/1/2020 να παραμείνουν κλειστά και τους καταναλωτές να μην δώσουν ούτε ένα € στην αγορά

Ειδκότερα, αναφέρει:

 

"Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αγωνίζεται σταθερά, με στρατηγική, μεθοδικότητα και μαχητικότητα για τη συνταγματική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.

 

Προτρέπει τα καταστήματα μέλη του την Κυριακή 19/1/2020 να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ και τους καταναλωτές να μην δώσουν ούτε ένα € στην αγορά την Κυριακή.

 

 

 

O Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών συμπαραστέκεται και στηρίζει την κινητοποίηση που έχει επίσημα εξαγγείλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και ο Σύλλογος εμποροϋπαλλήλων.

 

 

 

Καλεί τους Συναδέλφους – Εμπόρους να διευκολύνουν τους εμποροϋπαλλήλους που θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις"

 

 

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΣΠ θα συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν

 

 

 

Ο ΕΕΣΠ θα αγωνιστεί με τους υπόλοιπους φορείς για την συνταγματική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.

 

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία σε Πάτρα και Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με διοικητές των Περιφερειών Δυτικής . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αθωότητά του επέμεινε ο Αλέξης Γεωργούλης και δηλώσει πως η καταγγελία για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που έχει γίνει σε βάρος του είναι ψευδής και δεν υπάρχει καμία κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, που συγκροτήθηκε και λειτουργεί από το υπουργείο Τουρισμού,  μετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πάνος Σακελλαρόπουλος ως εκπρόσωπος της Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, που συγκροτήθηκε και λειτουργεί από το υπουργείο Τουρισμού,  μετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πάνος Σακελλαρόπουλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της  της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχα
Image
Image

Search