ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα- Οβρυά: Ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα- Πάνω από 60.000 τα χρήματα που άρπαξαν(ΦΩΤΟ)

Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς ,που βρίσκεται στην λεωφόρο  Δημοκρατίας 142 , δίπλα σε Σουπερ Μάρκετ στην Οβρυά.
Οι δράστες το ανατίναξαν χρησιμοποιώντας πιθανότατα συσκευή αερίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχαν μαζί τους καλάσνικοφ.

Η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική,ενώ μπροστά στα πόδια των δραστών βρέθηκαν τα  χρήματα  μετά την ανατίναξη τα οποία πρόλαβαν και  μάζεψαν. Μάζεψαν πάνω από 60.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Η κινήσεις τους ήταν ταχύτατες. Υπολογίζεται ότι όλα έγιναν μέσα σε τρία λεπτά. Ανατίναξαν το μηχάνημα, πήραν τα χρήματα και έφυγαν.

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες τρεις δράστες επέλεξαν την σημερινή ημέρα για να χτυπήσουν το ΑΤΜ διότι γνώριζαν ότι καταβάλλονται οι συντάξεις του ΟΓΑ και το ΑΤΜ θα είχε αρκετά χρήματα.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους και αμέσως στήθηκαν μπλόκα, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Οι έρευνες συνεχίζονται. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή, έκρηξη και
παράβαση του νόμου για τα όπλα  Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι
οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ και
αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. ΄Ένας από τους δράστες κατά την διάρκεια της
κλοπής έφερε όπλο.
Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων
δραστών.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search