ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το στερνό αντίο στους Ν. Γιαννόπουλο και Γ. Βαλογιάννη- ¨Έσβησαν¨ στην Πατρών - Πύργου

Οι κηδείες των παιδιών θα γίνουν σήμερα Τρίτη . Στις 12:30 στην Βαρδα του 25χρονου και στις 15:00 του 28χρονου στην Μανωλαδα. Οι κάτοικοι στις περιοχές όπου ζούσαν τα δύο παλικάρια έχουν βυθιστεί στη θλίψη ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι της μοίρας και τον πρόωρο χαμό τους. 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θανατηφόρο δυστύχημα : Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου. Ειδικότερα,  χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, ένας 28χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με ένα ακόμη αυτοκίνητο και δύο φορτηγά, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα ο ίδιος και ένας 26χρονος συνεπιβάτης του, καθώς και να τραυματισθεί μια 19χρονη που επέβαινε σε ένα από τα φορτηγά. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας συνελήφθησαν οι οδηγοί των υπολοίπων τριών οχημάτων, ενώ ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Προηγούμενη Ανάρτηση : Θανατηφόρο δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής στο ύψος της Μανωλάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο νταλίκες και δύο Ι.Χ. . Από το δυστύχημα δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους . Δύο 25χρονοι  Νεκροί είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών από τη Βάρδα και ο Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από την Μανωλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν το Ι.Χ. χτύπησε πλαγιομετωπικα με ένα προπορευόμενο, η νταλίκα προσπάθησε να τους αποφύγει αλλά δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε στην άκρη του δρόμου...  πίσω από την νταλίκα ακολούθησε...  η δεύτερη νταλίκα η οποία επίσης δεν μπόρεσε να αποφύγει την σύγκρουση και κατέληξε πάνω στο ΙΧ. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Επίσης, στο τροχαίο τραυματίστηκε και μία κοπέλα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα.

Στο σημείο βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία που προχώρησε στον απεγκλωβισμό των νεκρών καθώς και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας  εκ των θυμάτων είχε χάσει σε τροχαίο τον αδερφό του πριν δυο χρόνια ενώ το δεύτερο θύμα αφήνει πίσω του ένα μωρό. 

 

(πηγη φωτό fb Ιωάννης Κούγιας)

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λίβερπουλ ξεχώρισε τον Άρνε Σλοτ για αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Φέγιενορντ για να σπάσει το συμβόλαιο του . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τις επεμβάσεις του στα πέναλτι στο παιχνίδι πρόκριση των Ερυθρόλευκων απέναντι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search