ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Ενημέρωση επιβατών και απολύμανση στο πλοίο με το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)


 Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο πλοίο, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι πριν λίγο,  μπήκαν  μέλη κλιμακίου του ΕΟΔΥ όπου έδωσαν  οδηγίες στους επιβάτες σχετικά με συμπτώματα τα οποία εάν έχουν θα πρέπει να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Αμέσως μετά θα γίνει απολύμανση στο πλοίο.

Μέχρι στιγμής δεν εξετάζεται το σενάριο το πλοίο να τεθεί σε καραντίνα.

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ήδη αποσταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ δείγμα του "ύποπτου" ασθενή.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Στην Πάτρα κατευθύνεται και αναμένεται να καταπλεύσει στις 2 περίπου το μεσημέρι, στο λιμάνι, πλοίο από την Ανκόνα, το οποίο σήμερα το πρωί έπιασε και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Εκεί το ΕΚΑΒ παρέλαβε ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον  ΟΛΠΑ αναμένονται  οδηγίες από  την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας και τον ΕΟΔΥΥ.

 Υπενθυμίζεται Ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού παρέλαβε το ΕΚΑΒ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για γυναίκα η οποία έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 8 το πρωί, με πλοίο  προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνα της Ιταλίας.Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, η γυναίκα κάλεσε μόνη της το ΕΚΑΒ και δήλωσε ότι είναι άρρωστη και πως θέλει να εξεταστεί.Στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, με τις ειδικές στολές και παρέλαβε την γυναίκα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο αναφοράς για την Ήπειρο που είναι το Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πάτρα στις 25 Απριλίου του 2024, στο ταξίδι της προς το Παρίσι για την 33η Ολυμπιάδα. Κατά τη διέλευσή της, θα σταθεί τιμητικά στο σπίτι που γε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ένας 36χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, το αυτοκίνητό του έπεσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων, τα οποία μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκώς γνωστά και δεν έχουν αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, μπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. Η ίδια ευχαρίστησε α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
Image
Image

Search