ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα:Καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ πως έγινε "μπαλάκι" ο ασθενής με κορωνοϊό

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος προχώρησε σε  ανακοίνωση -καταγγελία για τον 52χρονο διασωληνωμένο ασθενή.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ασυνεννοησία ΕΟΔΥ με το ΕΚΕΠΥ για διασωληνομένο ασθενή 52 χρόνων  από κορονωιο στη Πάτρα όπως μας  κατήγγειλε το σωματείο εργαζομένων και οι εργαζόμενοι του νοσοκ. Άγιος Ανδρέας Πατρών  Νοσηλευεται διασωληνομένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών.

Σε επικοινωνία των γιατρών του νοσοκομείου  με τον εοδυ δόθηκε οδηγία να μεταφερθεί στο Πανεπ.Νοσ. του Ρίου που είναι νοσοκ αναφοράς. Το ΕΚΕΠΥ αρνείται να τον μεταφέρει  και λέει ότι θα πρέπει να συνεχισθεί η νοσολεια του στον νοσ.  Άγιος Ανδρέας.
Ο ασθενής γίνεται  μπαλάκι. Ο εοδυ δίνει οδηγία για τη νοσηλεία του  σε νοσοκομείο αναφοράς και αρνείται το ΕΚΕΠΥ.
 Γιατί τέτοια ασυνεννοησία. Δεν είναι καλύτερα για τον ασθενή να αντιμετωπισθεί σε ένα νοσοκομείο που απέκτησε εμπειρία από βαριά περιστατικά κορονοϊού.
  
Ο Προεδρος ΠΟΕΔΗΝ
Γιαννακος Μιχάλης

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search